The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Γουέστ Μπρόμιτς

Arsena-WestBrom-25.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας                              

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Στον έκτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Άρσεναλ θα φιλοξενήσει την Γουέστ Μπρόμιτς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ Λονδίνου στους πρώτους πέντε γύρους δεν έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο. 7 βαθμούς και ενδιάμεση 12η θέση δεν είναι προφανώς αυτό που θα προτιμούσε να βλέπει ο Αρσέν Βενγκέρ  από την ομάδα του. Οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν μόνο τη Λέστερ (4:3) και την Μπόρνμουθ (3:0), χάνοντας ταυτόχρονα από τη Στόουκ (1:0) και τη Λίβερπουλ (4:0), επίσης έπαιξαν ισοπαλία στον τελευταίο γύρο με τη Τσέλσι (0:0).

Γουέστ Μπρομ

Περίεργο, αλλά η Γουέστ Μπρόμιτς αυτή τη στιγμή βρίσκεται ψηλότερα από τους επερχόμενους αντιπάλους της. Έχασε μόνο ένα παιχνίδι από πέντε – από την Μπράιτον (3:1), επίσης έπαιξε ισοπαλία με την Στόουκ Σίτι (1:1) και την Γουέστ Χαμ (0:0), κερδίζοντας κατά τους δύο πρώτους γύρους την Μπόρνμουθ (1:0) και την Μπέρνλι (0:1).

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Μπρόμιτς είναι μία από τις πιο “βαρετές” ομάδες στην Αγγλία, επειδή σε πέντε παιχνίδια σημείωσε και δέχτηκε μόνο 4 γκολ. Ίδιους δείκτες έχει η Σαουθάμπτον. Η Άρσεναλ κατάφερε να βγει στο μείον και τα στατιστικά της στοιχεία αυτή τη στιγμή είναι 7:8. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων στο Έμιρεϊτς μόνο μία φορά καταγράφηκε η ήττα 4:1 το 2015. Μην ξεχνάτε ότι η Γουέστ Μπρόμιτς έπαιζε πιο πριν ενάντια στους όχι πολύ δυνατούς αντιπάλους και αυτή είναι η πρώτη της δοκιμή στην τρέχουσα σεζόν. Η Άρσεναλ πρέπει να κερδίσει πόντους και να αποκαταστήσει το status quo, οπότε η νίκη πάνω στους «κανονιέρηδες» με μια διαφορά τουλάχιστον μιας μπάλας εδώ φαίνεται πολύ καθαρά.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ – Γουέστ Μπρομ: χάντικαπ για την Άρσεναλ (-1).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *