The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ – Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον 21/04/2016 στις 21:45

Арсенал-ВестБромвич-21.04

Στις 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το ματς, που έχει αναβληθεί, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ «κανονιέρηδων» του Λονδίνου και «κοτσυφιών» από την Γουέστ Μπρόμιτς. Η Άρσεναλ διεξάγει επίμονο αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για την τρίτη θέση στην κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον χωρίς ιδιαίτερο κίνδυνο απώλειας της θέσης στην ελίτ τερματίζει το τρέχον πρωτάθλημα.

Χωρίς ήττες

Οι «κανονιέρηδες» στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Premier League δεν έχουν χάσει ούτε μία φορά, αλλά και κέρδισαν μόνο δύο φορές: την Έβερτον εκτός έδρας με σκορ 2:0, καθώς και εντός έδρας τη Γουότφορντ 4:0. Εκτός από αυτές τις δύο νίκες συνέβη τρεις ισοπαλίες με Τότεναμ 2:2, Γουέστ Χαμ 3:3, Κρίσταλ Πάλας 1:1. Το τελευταίο μοίρασμα των πόντων είναι το πιο προσβλητικό απ’ όλα, επειδή οι «κανονιέρηδες» όλο το δεύτερο ημίχρονο είχαν πλεονέκτημα σε σχέση με τους «αετούς» και ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά στο τέλος του αγώνα έφαγαν ένα γκολ και έχασαν δύο σημαντικούς πόντους. Αυτή τη στιγμή οι Λονδρέζοι έχουν 60 πόντους και την τέταρτη θέση στην κατάταξη της Premier League.

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη

Με τη σειρά της η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον εξωτερικών αγωνίζεται για τους πόντους και προσπαθεί να επιτύχει αποτέλεσμα στους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος, αλλά το καταφέρνουν τα «κοτσύφια» όχι με το καλύτερο τρόπο. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της Premier League – τρεις ήττες και μόλις μία ισοπαλία με την Σάντερλαντ. Για τη στιγμή η Γουέστ Μπρόμ έχει 40 βαθμούς μετά από 33 γύρους.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ χρειάζεται μια νίκη, όμως και η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον αν και μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά παραδίδεται έτσι απλά και αγωνίζεται για κάθε πόντο, οπότε δύσκολα να δούμε τη συντριπτική ήττα της. Αντίθετα προφανώς θα δούμε έναν επίμονο αγώνα σε κάθε περιοχή του πεδίου, οι «κανονιέρηδες» θα πιέζουν, και η Γουέστ Μπρόμ θα προσπαθήσει να πιάσει την πρωτευουσιάνικη ομάδα σε λάθος και να αρπάξει τουλάχιστον ισοπαλία. Η δωρεάν πρόβλεψη για το ματς: νίκη της Γουέστ Μπρόμ με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *