The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άουγκσμπουργκ – Κολωνία 29/04/2016 στις 21:30

Аугсбург-Кёльн-29.04 (1)

Τη 32η αγωνιστική της Bundesliga θα ανοίξει η συνάντηση μεταξύ της Άουγκσμπουργκ και της Κολωνίας, αρκετά ισχυρούς μεσαίους παίκτες του γερμανικού πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες διατηρούν τις πιθανότητες να μπουν στο Europa League, αλλά η Κολωνία έχει περισσότερες πιθανότητες, επειδή η φιλοξενούμενη έχει 4 μονάδες περισσότερο από τη γηπεδούχο. Κατά συνέπεια οι ομάδες βρίσκονται στην 8η θέση με 40 πόντους και 12η με 36. Η πυκνότητα είναι αρκετά υψηλή. Τι να πω, αφού η Άουγκσμπουργκ, η οποία παλεύει για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, απέχει μόλις 5 μονάδες από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αν μιλάμε για τα αποτελέσματα των ομάδων, στα τελευταία παιχνίδια ικανοποιούν τους οπαδούς τους. Η γηπεδούχος έχει τρεις νίκες στη σειρά, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα ξεπερνάει τη μαύρη λωρίδα, η οποία διήρκεσε από τον Ιανουάριο (1 νίκη σε 13 αγώνες). Στους τελευταίους αγώνες ηττήθηκαν η Βόλφσμπουργκ και η Βέρντερ Βρέμης εκτός έδρας και η Στουτγκάρδη εντός έδρας, η διαφορά τερμάτων είναι 5-1. Νομίζω ότι στο ματς με την Κολωνία οι Fuggers θα καταφέρουν να βρέξουν την πύλη των φιλοξενούμενων, αφού εκτός έδρας η Κολωνία χάνει αρκετά γκολ (8 γκολ σε 10 αγώνες). Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι οι τράγοι και βάζουν συχνά: 11 γκολ στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Γενικώς στα τελευταία 10 ματς του πρωταθλήματος η διαφορά τερμάτων της Κολωνίας είναι 12-13. Σ’ αυτά τα παιχνίδια ‘έχει σημειώσει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Βλέπουμε ότι η ομάδα του Peter Shtёgera ξέρει τόσο να σκοράρει, όσο και να χάνει.

Οι προσωπικές συναντήσεις των ομάδων αυτών δεν τελειώνουν πάντα με αμοιβαία γκολ: στα τελευταία 10 παιχνίδια το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν» πέρναγε 4 φορές. Στον πρώτο γύρο ελάχιστα επικράτησε η Άουγκσμπουργκ 0-1, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι σ’ εκείνο τον αγώνα η Κολωνία είχε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει στην εστία του αντιπάλου, αλλά οι τράγοι έκαναν πίσω.

Οι επιθετικοί και των δύο ομάδων βρίσκονται σε καλή φόρμα: ο Finnbogason από την Άουγκσμπουργκ σκόραρε σε κάθε ένα από τα 3 τελευταία νικηφόρα ματς, ο Anthony Modeste από την Κολωνία γενικά περνά μια από τις καλύτερες του σεζόν, έχοντας σκοράρει 14 γκολ στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας διπλό στο λογαριασμό του στο τελευταίο ματς. Μετά την ανάλυση όλων των ανωτέρω θεωρώ ότι το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν» με απόδοση 1,65 από την εταιρεία William Hill είναι πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσετε επιπλέον χρήματα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *