The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άουγκσμπουργκ εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ

Augsburg-BorussiaDortmund-30.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 30/09/2017, 4:30 μ.μ. μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα WWK, Άουγκσμπουργκ

Στις 30 Σεπτεμβρίου στις 4:30 μ.μ. στο Άουγκσμπουργκ στο γήπεδο Αρένα WWK η Άουγκσμπουργκ θα φιλοξενεί τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στον αγώνα του έβδομου γύρου της Μπουντεσλίγκα.

Η Άουγκσμπουργκ ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ήττες, αλλά γρήγορα βρήκε το παιχνίδι της χωρίς να χάσει σε 5 τελευταίες συναντήσεις, σημειώνοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στον τελευταίο γύρο η Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας έπαιξε ισοπαλία 0:0 με τη Στουτγκάρδη, και γενικώς δεν χάνει εδώ και 191 λεπτά. Μετά από 6 γύρους οι γηπεδούχοι εντυπωσιακά με 11 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 8:4 καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του γερμανικό ελίτ πρωταθλήματος. Εντός έδρας η ενδεκάδα του Manuel Baum έπαιξε 3 παιχνίδια και σημείωσε 7 βαθμούς, πετυχαίνοντας 6 και χάνοντας 2 γκολ. Λαμβάνοντας υπόψη την περασμένη σεζόν η Άουγκσμπουργκ δεν έχανε στους 6 τελευταίους αγώνες στην έδρα της, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, χωρίς να γνωρίζει την αποτυχία από τις 5 Απριλίου.

Η Μπορούσια παίζει πολύ δυνατά στην Μπουντεσλίγκα, έχοντας κερδίσει τα τρία τελευταία ματς της με συνολικό σκορ 14:1, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «σφίγγες» δεν πάνε τόσο καλά – δύο ήττες με σκορ 1:3 από τη Τότεναμ και τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη έχουν θέσει την ευρωπαϊκή σεζόν της Ντόρτμουντ στο χείλος της αποτυχίας. Όσο για το εγχώριο πρωτάθλημα, η ομάδα του Bos με 16 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 19:1 είναι ηγέτης του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Εκτός έδρας η Μπορούσια σημείωσε 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες, σκοράροντας 6 γκολ, χωρίς να χάσει ούτε μία φορά στην πύλη της.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει να χάσει από την Άουγκσμπουργκ εδώ και τελευταία πέντε παιχνίδια, σημειώνοντας τρεις νίκες και δύο τελευταία παιχνίδι παίζοντας ισοπαλία. Πιστεύω και αυτή τη φορά οι «σφίγγες» θα δείξουν υψηλό επίπεδο και θα κερδίσουν στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας να ηγούνται στον πίνακα. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για την ερχόμενη συνάντηση: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *