The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άουγκσμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν

Augsburg-BayerLeverkusen-17.02

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα WWK

Το 21o γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Άουγκσμπουργκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αυτός ο αγώνας έχει τεθεί την Παρασκευή, επειδή η Λεβερκούζεν στις 21 Φεβρουαρίου στην έδρα της εντός των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ θα φιλοξενεί την Ατλέτικο. Παρά τον παράγοντα της έδρας, ο οποίος θα είναι στην πλευρά της βαυαρικής ομάδας, η Μπάγερ Λεβερκούζεν στο επερχόμενο παιχνίδι θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί, αν και οι ίδιοι “φαρμακοποιοί” δε δείχνουν εκτός έδρας το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν.

Μεσαία ομάδα της Μπουντεσλίγκα

Η Άουγκσμπουργκ μετά από 20 γύρους στη γερμανική Μπουντεσλίγκα στη σεζόν 2016–17 βρίσκεται στην 13η θέση στον πίνακα και έχει χάντικαπ στη Βρέμη, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη μεταβατική ζώνη, 8 πόντους. Σε αυτήν την περίπτωση οι μελλοντικοί γηπεδούχοι δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό προς το παρόν, και η ομάδα από το νότο Γερμανίας μπορεί ήρεμα να προετοιμάζεται για το επερχόμενο παιχνίδι.

Καλή φόρμα

Το 2017 η Λεβερκούζεν έπαιξε τέσσερα παιχνίδια, όπου έχασε δύο φορές και κέρδισε δύο φορές. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Χέρτα και Άιντραχτ, ενώ οι ήττες συνέβησαν στα παιχνίδια ενάντια Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ το Αμβούργο. Στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερ Λεβερκούζεν έπαιξε 9 παιχνίδια εκτός έδρας, όπου κατάφερε να κερδίσει μόνο τρεις φορές, δηλαδή, οι «φαρμακοποιοί» έχουν 33% εκτός έδρας νίκες. Σε αυτά τα παιχνίδια έχουν σκοράρει 11 γκολ, έφαγαν 13.

Πρόβλεψη

Η Άουγκσμπουργκ δεν είναι πάρα πολύ εντός έδρας ομάδα της Μπουντεσλίγκα, αλλά την ίδια στιγμή οι Βαυαροί στην έδρα τους δεν χάνουν και πολύ συχνά. Με τη σειρά της η Λεβερκούζεν εκτός έδρας παίζει πολύ αδύναμα αυτή τη σεζόν, και γενικώς οι “φαρμακοποιοί” είναι πολύ ασταθείς για να θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Άουγκσμπουργκ δε θα χάσει με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *