The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άιντραχτ εναντίον Ντόρτμουντ

EintrachtFrankfurt-BorussiaDortmund-27.05

Κύπελλο Γερμανίας Τελικός

Αύριο, 9:00 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου, Βερολίνο

Στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Γερμανίας η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα παίξει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την Μπορούσια ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με αυτό, επειδή οι «σφίγγες» ξεπερνάνε τους «αετούς» σε όλες τις ενότητες της ποδοσφαιρικής οργάνωσης, αλλά είναι το ποδόσφαιρο, όπου οι εκπλήξεις δεν είναι ασυνήθιστο πράγμα. Η Άιντραχτ εντελώς επάξια προκρίθηκε στον τελικό του δεύτερου στη σημασία τουρνουά του γερμανικού ποδόσφαιρου, έτσι ώστε χωρίς καμία αμφιβολία θα αγωνιστεί σκληρά με μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Γερμανίας.

Έμφαση στο Κύπελλο

Μόλις Άιντραχτ προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου της Γερμανίας, οι «αετοί», στην ουσία, σταμάτησαν να παίζουν στην Μπουντεσλίγκα. Τουλάχιστον, αυτή η γνώμη αναπτύσσεται, εάν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά στοιχεία αυτής της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Η Άιντραχτ έχασε από την Χοφενχάιμ, Βόλφσμπουργκ, Μάιντς, έπαιξε εντός έδρας ισοπαλία με την ΡΜ Λειψίας.

Δυνατό τέλος

Ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει προσθέσει πολύ καλά προς το τελείωμα της σεζόν, και κατάφερε να κερδίσει στην Χοφενχάιμ τη τρίτη θέση στην κατάταξη και το απευθείας εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον αγώνα του τελευταίου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ εντός έδρας της σε ένα δραματικό αγώνα νίκησε την Βέρντερ Βρέμης με αποτέλεσμα 4:3. Η ομάδα του Τουχέλ είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει το Κύπελλο Γερμανίας, για μια τέτοια ομάδα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσει τουλάχιστον κάποιο τρόπαιο της σεζόν.

Πρόβλεψη

Η Άιντραχτ, σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα, είναι ομάδα του κάτω μέρους του βαθμολογικού πίνακα, σε αντίθεση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και η Μπορούσια ξέρει να παίξει προσεκτικά, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα αποδείξει το Σάββατο. Ο αγώνας είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες, οπότε θα επικρατήσει η προσοχή. Η πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της γηπεδούχου ομάδας με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *