The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άγιαξ εναντίον Ρόσενμποργκ

Ajax(Ned)-Rosenborg(Nor)-17.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

17/08/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άμστερνταμ Αρένα, Amsterdam-Zuidoost

Η Άγιαξ αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και η Ρόσενμποργκ. Οι Ολλανδοί μαζί με τους Νορβηγούς υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί, περίπου ίδια γραμμή, όπως είναι τώρα σε αυτό το ζευγάρι, ήταν και στην αναμέτρηση Σέλτικ – Ρόσενμποργκ, αλλά εκείνος ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 0:0. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στο επερχόμενο παιχνίδι η Ρόσενμποργκ θα βγάλει «λεωφορείο» μπροστά στους Ολλανδούς, και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η ενδεκάδα της Άγιαξ θα μπορέσει εύκολα να περάσει αυτό το οχυρό των υπερασπιζόμενων «Βίκινγκ».

Κρίμα

Η Άγιαξ ήταν καλύτερη από τη Νις στον πρώτο αγώνα της αναμέτρηση, αλλά η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 1:1. Φαινόταν σαν οι Ολλανδοί δεν θα αφήσουν από τους «αετούς» καν «φτερό» σε εντός έδρας παιχνίδι, αλλά η Νις ήταν σε θέση να σκοράρει δύο φορές στην πύλη της Άγιαξ και τελικά προκρίθηκε στο γύρο των πλέι-οφ του Champions League. Οι ποδοσφαιριστές της Άγιαξ στενοχωρήθηκαν τόσο πολύ γι’ αυτό το λόγο, που έχασαν στον αγώνα του πρώτου γύρου της Eredivisie από την Χέρακλες με σκορ 1:2.

Αποκλεισμός από τους «Κέλτες»

Η Ρόσενμποργκ επίσης αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League, αλλά από την ομάδα Σέλτικ Σκωτίας. Οι Νορβηγοί πολύ άξια αντιστάθηκαν στον ισχυρό αντίπαλο, εκτός έδρας ήταν ισοπαλία 0:0, αλλά στη Νορβηγία οι «Κέλτες» έκαναν τρύπα στην άμυνα, σκόραρε ένα γκολ, το οποίο ήταν αρκετό για την τελική νίκη επί της Ρόσενμποργκ.

Πρόβλεψη

Η Ρόσενμποργκ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην αποκλειστεί τουλάχιστον από το Γιουρόπα Λιγκ, και γι’ αυτό είναι πολύ επιθυμητό να δώσει μάχη στην Άγιαξ στο επερχόμενο παιχνίδι, και τουλάχιστον να μην χάσει από τους Ολλανδούς με μεγάλο σκορ. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρόσενμποργκ με χάντικαπ +2,25 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *