The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άγιαξ εναντίον Σάλκε

Ajax-Schalke-13.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 13 Απριλίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άμστερνταμ Αρένα, Άμστερνταμ

Ένας από τους αγώνες του προημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της ολλανδικής ομάδας Άγιαξ και της Σάλκε από το Γκελζενκίρχεν. Η Άγιαξ στο επερχόμενο παιχνίδι στα πρακτορεία στοιχημάτων υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, η ομάδα παίζει δυνατά στους τελευταίους μήνες, αγωνίζεται για τον τίτλο στο εθνικό πρωτάθλημα, ενώ η Σάλκε εδώ και πολύ καιρό έχει κάνει το Γιουρόπα Λιγκ προτεραιότητά της.

Δεύτεροι στην Ολλανδία

Στα πέντε τελευταία ματς η Άγιαξ σημείωσε τέσσερις νίκες πάνω στην Κοπεγχάγη, Φέγενορντ, AZ, και ΝΕΚ, η μοναδική ισοπαλία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σημειώθηκε στον αγώνα κόντρα στη Εξέλσιορ. Στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ αυτής της σεζόν η Άγιαξ έχει χάσει μόνο μία φορά: στη Δανία από την τοπική Κοπεγχάγη με σκορ 1:2, τα υπόλοιπα μόνο νίκες και ισοπαλίες. Στο επερχόμενο παιχνίδι η Άγιαξ με τίποτα δεν μπορεί να χάσει.

10οι στην Μπουντεσλίγκα

Η Σάλκε δεν έχει την καλύτερη σεζόν. Η ομάδα του Weinzierl μετά από 28 γύρους ήταν σε θέση να σημειώσει στον πίνακα μόνο 37 βαθμούς, τα οποία αντιστοιχούν στην 10η θέση στην κατάταξη. Σε μια τέτοια κατάσταση για τη Σάλκε δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να πάρει μια θέση στη ζώνη Ευρωπαϊκών κυπέλλων, για το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να ξεχάσει εντελώς. Αλλά δια μέσω του Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα έχει ευκαιρία να προκριθεί στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ άμεσα, αλλά θα πρέπει να κερδίσει το τρέχον τουρνουά.

Πρόβλεψη

Η Άγιαξ και η Σάλκε έχουν υψηλό κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ. Την ίδια στιγμή η Άγιαξ παίζει πολύ καλά εντός έδρας, ενώ η ομάδα από το Γκελζενκίρχεν δεν είναι πολύ καλή εκτός έδρας. Οι ποδοσφαιριστές της Άγιαξ γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ήττα στο επερχόμενο παιχνίδι θα είναι ισοδύναμη με τον υποβιβασμό από το τουρνουά. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: η Άγιαξ δε θα χάσει με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *