The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άαλμποργκ – Κοπεγχάγη στις 12/05/2016, ώρα 21:00

Ольборг-Копенгаген-12.05

Την Πέμπτη, 12 Μαΐου στις 21:00 στο Άαλμποργκ η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Νόρντισκ Αρίνα» στον αγώνα της 29 αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δανίας θα υποδεχτεί την Κοπεγχάγη.

Η Άαλμποργκ πήρε μια καλή φόρμα τον τελευταίο μήνα, χωρίς να χάσει 4 παιχνίδια του πρωταθλήματος και κέρδισε σε αυτές τις συναντήσεις 8 πόντους. Τα αποτελέσματα αυτά επέτρεψαν στους γηπεδούχους μετά από 28 γύρους με 49 πόντους και διαφορά τερμάτων 53:35 να ανέβουν στη τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Εντός έδρας της η Άαλμποργκ έπαιξε 14 αγώνες και σκόραρε σ’ αυτούς 26 πόντους με άριστη διαφορά τερμάτων 33-14.

Η Κοπεγχάγη πορεύει προς το επόμενο τίτλο της πρωταθλήτριας Δανίας. Μετά από 28 γύρους βρίσκεται στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα με 59 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 50-22. Οι φιλοξενούμενοι δεν χάνουν 9 συνεχόμενα παιχνίδια, έχοντας σημειώσει 6 νίκες και τρις ισοπαλίες. Στις 5 Μαΐου η Κοπεγχάγη κέρδισε το Κύπελλο της Δανίας, στον τελικό επικρατώντας της Ώρχους. Εκτός έδρας η Κοπεγχάγη δεν παίζει και τόσο σίγουρα όπως εντός έδρας, σε 13 εκτός έδρας παιχνίδια σκόραρε 20 πόντους, με διαφορά τερμάτων σε αυτά τα παιχνίδια 11:9, φροντίζοντας κατά κύριο λόγο για την άμυνα.

Η Κοπεγχάγη έχει μεγάλο πλεονέκτημα στους αγώνες κόντρα στη Άαλμποργκ, κερδίζοντας τους δύο αγώνες του πρωταθλήματος 4:2 και 6:1. Πιστεύω ότι και στο επερχόμενο ματς οι κάτοχοι του Κυπέλλου Δανίας θα παίξουν σκληρά και τουλάχιστον δε θα χάσουν από τους αντιπάλους τους. Η πρόβλεψή μου είναι: η Κοπεγχάγη δεν θα χάσει – χάντικαπ 2 (0).

Πρόβλεψη: χάντικαπ 2 (0) με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *