The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρωσία εναντίον Σαουδική Αραβία

Russia-Saudi-Arabia-14.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018, 6 μμ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουζνικί

Στο εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου η εθνική Ρωσίας θα παίξει με την εθνική Σαουδικής Αραβίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14.06.2018 στις 6:00 μ.μ.

Ρωσία

Η εθνική Ρωσίας κέρδισε την τελευταία φορά τον περασμένο Οκτώβριο τη Νότια Κορέα (4:2) στο φιλικό αγώνα. Μετά από αυτό η ομάδα έχει παίξει επτά παιχνίδια ακόμα, όπου σημείωσε ισοπαλίες με το Ιράν (1:1), την Ισπανία (3:3) και την Τουρκία (1:1) και ήττες από την Αργεντινή (0:1), τη Βραζιλία (0:3), τη Γαλλία (1:3) και την Αυστρία (1:0).

Σαουδική Αραβία

Η εθνική της Σαουδικής Αραβίας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, χάνοντας τον αγώνα μόνο από την Ιαπωνία. Παραμονή του Μουντιάλ η ομάδα της Μέσης Ανατολής έπαιξε μερικά φιλικά, νικώντας την Αλγερία (2:0) και την Ελλάδα (2:0), και στη συνέχεια έχασε από την Ιταλία (2:1) και το Περού (0:3).

Πρόβλεψη

Η εθνική Ρωσίας έπεσε στην 70η θέση στην κατάταξη της FIFA, που είναι ο χειρότερος δείκτης της ομάδας στην ιστορία της. Οι παίκτες είναι γεμάτοι αισιοδοξία, όπως αναφέρουν στις συνεντεύξεις, αλλά η αντικειμενική πλευρά λέει το αντίθετο. Στους δύο τελευταίους αγώνες οι Ρώσοι σημείωσαν μόνο ένα σουτ στο δοκάρι του αντιπάλου, το οποίο έγινε στόχος. Δεδομένης τέτοιας δραστηριότητας των Ρώσων παικτών, είναι προτιμότερο να μην αναμένετε μεγάλο αριθμό γκολ από αυτούς, αν οι γηπεδούχοι θα κατορθώσουν να σκοράρουν καθόλου. Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρωσία – Σαουδική Αραβία: Χάντικαπ (+1,5) για τη Σαουδική Αραβία με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *