The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για αγώνα Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Chelsea-ManchesterUnited-05.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Στον ενδέκατο γύρο του πρωταθλήματος της Αγγλίας η Τσέλσι του Λονδίνου θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 05/11/2017 στις 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Τσέλσι

Η Τσέλσι Λονδίνου με τίποτα δεν μπορεί να βρει το παιχνίδι της στους τελευταίους αγώνες, κάτι που έχει προκαλέσει πολλά δυσάρεστα αποτελέσματα. Οι «αριστοκράτες» έχασαν τη συνάντησή από την Μάντσεστερ Σίτι (0:1) και την Κρίσταλ Πάλας (2:1), και στη συνέχεια δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη στο Champions Λιγκ εναντίον της Ρόμα (3:3) και συντριπτικά ηττήθηκαν στη Ρώμη (3:0). Παρ’ όλα αυτά, στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος οι μπλε νίκησαν την Γουότφορντ (4:2) και την Μπόρνμουθ (0:1).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό την ηγεσία του Χοσέ Μουρίνιο άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο που ο Πορτογάλος προωθεί ολόκληρη την καριέρα του, δηλαδή, τον πραγματισμό. Ωστόσο, στο ματς με την Χάντερσφιλντ οι «κόκκινοι διάβολοι» το πλήρωσαν με την ήττα (2:1), παίζοντας πιο πριν ισοπαλία με τη Λίβερπουλ (0:0), και στη συνέχεια νικώντας ελάχιστα τη Τότεναμ (1:0).

Πρόβλεψη

Είναι ενδιαφέρον, ότι παρά την ενισχυμένη ζώνη άμυνας και υποστήριξης εκτός περιόδου, η Τσέλσι του Λονδίνου στους τελευταίους πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχασε εννέα γκολ. Ενώ σε αντίποινα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίζοντας όχι με τους πιο αδύναμους αντιπάλους, αναγκάστηκε να βγάζει τη μπάλα από το δίχτυ μόνο δύο φορές. Μεγάλη ενδυνάμωση για την Τσέλσι θα είναι η επιστροφή του Ngolo Kante για τον επερχόμενο αγώνα. Έτσι, δεδομένου ότι η άμυνα της ομάδας θα είναι λίγο-πολύ εντάξει, οι θεατές δύσκολα θα μπορέσουν να δουν πολλούς στόχους στο Στάμφορντ Μπριτζ. Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: under 2,5 με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *