The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για αγώνα της Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ

Tottenham-Liverpool-22.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Γουέμπλεϊ

Στον ένατο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τότεναμ του Λονδίνου στο Γουέμπλεϊ θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22.10.2017 στις 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Τότεναμ

Η Τότεναμ Λονδίνου με σιγουριά καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγώνες. Οι «σπερς» έχουν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, που τους δίνει συνολικά 17 βαθμούς. Στους τελευταίους αγώνες η ενδεκάδα του Ποκετίνο υπέγραψε ισοπαλία με Σουόνσι (0:0) και νίκησε την Έβερτον (0:3), Γουέστ Χαμ (2:3), Χάντερσφιλντ (0:4) και Μπόρνμουθ (1:0).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ, αν και έχει να χάσει στους πέντε συνεχόμενους αγώνες σε όλους τους διαγωνισμούς, δεν μπόρεσε να ανέβει πάνω από την όγδοη θέση προς το παρόν με 13 βαθμούς στο ενεργητικό. Στα  τελευταία παιχνίδι του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Κλοπ έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι (5:0), έπαιξε ισοπαλία με Μπέρνλεϊ (1:1), Νιούκαστλ (1:1) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:0), έχοντας νικήσει μόνο τη Λέστερ (2:3).

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ αυτή τη σεζόν χάνει πολύ λίγο. Ο Hugo Lloris έβγαζε τη μπάλα από το δίχτυ του μόνο πέντε φορές στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Την ίδια στιγμή το ταξίδι στο Σαντιάγο Μπερναμπέ (1:1) έδειξε ότι τα παιδιά του Ποκετίνο μπορούν να παίξουν με τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Η Λίβερπουλ, με τη σειρά της, κέρδισε συντριπτικά τη μέτρια Μάριμπορ (0:7), κι έστω λίγο ευχαρίστησε τους οπαδούς μετά από μια σειρά ανεπιτυχών συναντήσεων. Στον επερχόμενο αγώνα η Λίβερπουλ είναι απίθανο να μπορέσει να αφήσει το δίχτυο ανέπαφο, αλλά να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά μετά από πολλά γκολ στη Σλοβενία είναι υποχρεωμένη.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ – Λίβερπουλ: και οι δύο θα σκοράρουν – ναι.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *