The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης

RealSociedad-Espanyol-23.10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ανοέτα, Σαν Σεμπαστιάν

Την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 09:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) ένα από τα τελευταία παιχνίδια του 9ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Σεμπαστιάν στο Στάδιο Ανοέτα μεταξύ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Εσπανιόλ Βαρκελώνης.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από ένα καλό ξεκίνημα στην τρέχουσα σεζόν, και συγκεκριμένα μετά τους εναρκτήριους γύρους του πρωταθλήματος, εξέδωσε μια σειρά ανεπιτυχών αγώνων, όπου έχασε συνεχόμενα από τη Ρεάλ Μαδρίτης 1:3, Λεβάντε 3:0 και Βαλένθια 2:3. Μετά από αυτό, όπως αναμενόταν, η ομάδα βίωσε άνοδο και η Ρεάλ Σοσιεδάδ στην αρχή μοιράστηκε βαθμούς με την Μπέτις εντός έδρας 4:4, και στην τελευταία περιοδεία πέτυχε νίκη επί της Αλαβές 0:2. Την περασμένη Πέμπτη οι “μπλε και άσπροι” κέρδισαν την Βαρντάρ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σημειώνοντας έξι αναπάντητα γκολ.

Την περασμένη σεζόν η αρχή για την Εσπανιόλ δεν ήταν η καλύτερη, και μετά από 8 γύρους οι “παπαγάλοι” κατέλαβαν την 18η θέση στη ζώνη υποβιβασμού. Είναι δύσκολο να πούμε ότι η Εσπανιόλ στην τρέχουσα εκστρατεία στους εναρκτήριους 8 γύρους έπαιξε καλύτερα. Ναι, στο λογαριασμό της ομάδας δεν είναι 7, αλλά 9 βαθμοί και όχι η 17η, αλλά η 13η θέση. Όπως έγινε συνηθισμένο, η Εσπανιόλ σκοράρει λίγο και χάνει πολύ – 7:11. Η νίκη επί της Ντεπορτίβο 4:1 ήταν η τελευταία στο λογαριασμό της ομάδας. Μετά από αυτή υπήρχαν μια ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 και μια ισοπαλία με τη Λεβάντε 0-0.

Πρόβλεψη

Αναλύοντας τις προσωπικές συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων θέλω να αναδείξω την Ρεάλ Σοσιεδάδ ως φαβορί, στο λογαριασμό της οποίας είναι περισσότερα κερδισμένα ματς εναντίον της Εσπανιόλ. Μην ξεχνάτε ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι πολύ αναξιόπιστη ακόμα και στους εντός έδρας, αγώνες, έχασε στα 4 παιχνίδια 10 γκολ. Ωστόσο, η φοβερή άσχημη απόδοση της Εσπανιόλ εκτός έδρας – 4 ματς – 2 βαθμούς και η διαφορά τερμάτων 1:8, καθηστούν την Εσπανιόλ μία από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας παιχνιδιού στη Πριμέρα. Πρόβλεψη για τον αγώνα: νικά της Ρεάλ Σοσιεδάδ με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *