The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Λας Πάλμας

RealMadrid-LasPalmas-05.11

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Την Κυριακή, 5 Νοέμβρη στις 9:45 μ.μ. στη Μαδρίτη στο γήπεδο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενεί την Λας Πάλμας στον αγώνα του ενδέκατου γύρο του πρωταθλήματος της Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε την περασμένη εβδομάδα, χάνοντας δύο φορές εκτός έδρας στην Πριμέρα από την Ζιρόνα 1:2 και στο Champions League από τη Τότεναμ 1:3. Εάν στο ευρωπαϊκό ανταγωνισμό οι «μαρέγκες», παρά την ήττα, έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, στη La Liga η ενδεκάδα του Ζινεντίν Ζιντάν με 20 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 19-9 μετά από 10 γύρους βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την Μπαρτσελόνα 8 μονάδες. Στους πέντε αγώνες εντός έδρας οι «Βασιλιάδες» σημείωσαν 8 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 8:4. Με τίποτα δεν μπορεί να αποκτήσει τη θα φόρμα του ο Ρονάλντο, όπως και ολόκληρη η ομάδα αστέρων από τη Μαδρίτη.

Η Λας Πάλμας έχασε τους τελευταίους 6 αγώνες στην Πριμέρα, ξεκινώντας από τις 20 Σεπτεμβρίου με συνολικό σκορ 3-18. Στον τελευταίο γύρο οι “νησιώτες” εντός έδρας έχασαν από την Νπεπορτίβο 1:3. Μετά από 10 γύρους στη La Liga στο ενεργητικό της Λας Πάλμας είναι 6 βαθμοί με τη διαφορά τερμάτων 8-25 και η 18η στον πίνακα. Η επίθεση παίζει ασθενώς, ενώ η άμυνα μοιάζει με ένα “κόσκινο”. Εκτός έδρας οι “νησιώτες” σε πέντε παιχνίδια κέρδισαν 3 βαθμούς, σημειώνοντας 3 και χάνοντας 10 γκολ.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να χάσει από την Λας Πάλμας πέντε τελευταίες συναντήσεις, αν και τους δύο τελευταίους αγώνες οι ομάδες έπαιξαν με ισοπαλία 2:2 και 3:3. Οι «μαρέγκες» δεν είναι σε καλύτερη τους κατάσταση, αλλά οι φιλοξενούμενοι τώρα είναι πολύ αδύναμοι, οπότε η ομάδα του Ζιντάν πρέπει χωρίς προβλήματα να διακόψει τη σειρά ανεπιτυχών παιχνιδιών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *