The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 10/04/2016, 19:00

ПАОК-Левадиакос-10.04

Στις 10.04.2016 στις 19:00 στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος στο γήπεδο “Τούμπα” ο ΠΑΟΚ θα συναντηθεί με τον Λεβαδειακό.

Έξι γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ βγήκε στο γύρο play-off του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, στην οποία οι παίκτες του Βλαντιμίρ Ίβιτς τελείωσαν το πρωτάθλημα στην τρίτη θέση, σε αυτή την σεζόν ο ΠΑΟΚ δείχνει χαμηλότερη απόδοση. Έτσι έως το 29ο γύρο οι «δικέφαλοι αετοί του Βορρά» κατάφεραν να γράψουν στο ενεργητικό τους 12 νίκες, 8 ισοπαλίες, 8 ήττες. Έχοντας ολοκληρώσει τους αγώνες με συνολικό σκορ 43:32, κέρδισαν 44 πόντους και κατέχουν την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Σημειώνω τη σημερινή φόρμα της ομάδας, όπου στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν τρεις νίκες και δύο ήττες. Να υπενθυμίσω, στο τελευταίο γύρο ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας έχασε από τον Πανιώνιο 3:1, και τον άφησε να προχωρήσει στην 4η θέση στον πίνακα.

Σε ασφαλή απόσταση από τους αουτσάιντερ του πρωταθλήματος βρίσκεται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας η ποδοσφαιρική ομάδας του Λεβαδειακού. Σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, όπου οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανέβουν μόνο στη 14η γραμμή, σε αυτή την εκστρατεία η ενδεκάδα του Απόστολου Μανιώτη έχει καλύτερη εμφάνιση. Τώρα με τη σειρά. Μετά από 28 γύρους οι “πράσινοι” έχουν 8 νίκες, 10 ισοπαλίες και 10 ήττες. Το άθροισμα όλων των αγώνων αποτελεί σκορ 24:34. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν αρκετό για το Λεβαδειακό για να πάρει 34 πόντους και να καταλάβουν την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έως τώρα η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει από το τέλος του Φεβρουαρίου, έχοντας στους τελευταίους τέσσερις γύρους 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Σε προσωπικές συναντήσεις η υπεροχή είναι στην πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ. Να υπενθυμίσω ότι στις αρχές στον αγώνα του πρόσφατου γύρου ο Λεβαδειακός κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, το τελικό αποτέλεσμα 0:0. Ο ΠΑΟΚ παίζει τέλεια εντός έδρας, με τη σειρά του ο Λεβαδειακός είναι πολύ δυνατός εκτός έδρας αυτή τη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στο Λεβαδειακό εντός έδρας έχει κερδίσει όλους τους εννέα αγώνες στην ιστορία. Στοίχημα: χάντικαπ 1: -1,5.

Πρόβλεψη: χάντικαπ 1 (-1,5) με απόδοση 1,6 στο Bet365


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *