The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Άρσεναλ

ManchesterCity-Arsenal-05.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, 4:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ, Μάντσεστερ

Στον 11ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ Λονδίνου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 05/11/2017 στις 4:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Μάντσεστερ Σίτι

Ο ηγέτης του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Σίτι με αυτοπεποίθηση έπαιξε τους πρώτους δέκα γύρους, έχοντας σταθερή την πρώτη θέση. Η ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχασε ούτε ένα αγώνα, μόνο μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Στους τελευταίους γύρους οι πολίτες νίκησαν την Κρίσταλ Πάλας (5:0), Τσέλσι (0:1), Στόουκ (7:2), Μπέρνλι (3:0) και Γουέστ Μπρομ (2:3).

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ Λονδίνου δεν είχε πολύ καλή αρχή, έβγαλε μια καλή σειρά πρόσφατων αγώνων, όπου ανάγκασε τους μοχθηρούς κριτικούς να αμφισβητήσουν τις πεποιθήσεις τους σχετικά με τον Αρσέν Βενγκέρ και την ομάδα γενικότερα. Οι «κανονιέρηδες» στους τελευταίους αγώνες έχασαν μόνο από την Γουότφορντ (2:1), κερδίζοντας την Γουέστ (2:0), Μπράιτον (2:0), Έβερτον (2:5) και Σουόνσι (2:1).

Πρόβλεψη

Παρά την επιτυχημένη σειρά των τελευταίων αγώνων η Άρσεναλ έχασε συνολικά 5 γκολ, είναι σχεδόν ίδια απόδοση με το πόσο η Μάντσεστερ Σίτι έχασε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αν η γραμμή επίθεσης των «κανονιέρηδων» δεν χρειάζεται πολύ κριτική, υπάρχουν όμως πολλά ερωτήματα στην άμυνα. Σε γενικές γραμμές, αυτό μπορεί να οφείλεται στον τραυματισμό του Οσπίνα, Μουστάφι, Κολασίνατς και άλλων παιδιών, αλλά η Άρσεναλ είπε αντίο στους τέσσερις αμυντικούς στη μεταγραφική περιοδεία το καλοκαίρι. Η Μάντσεστερ Σίτι με επιτυχία λειτουργεί σε όλα τα μέτωπα, κερδίζοντας νίκες στις 14 συνεχόμενες συναντήσεις. Η ομάδα παίζει παραγωγικό ποδόσφαιρο, οπότε στο Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ την Κυριακή θα πρέπει να περιμένουμε πολύ ενδιαφέρον θέαμα. Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: χάντικαπ (-1) στην Μάντσεστερ Σίτι.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *