The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρωσία εναντίον Βραζιλία

Russia-Brazil-23.03

Φιλικός αγώνας

Λουζνικί

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή οι εθνικές ομάδες της Ρωσίας και της Βραζιλίας θα συναντηθούν σε φιλικό αγώνα. Σε αυτό το ζευγάρι των αντιπάλων εντελώς λογικά το φαβορί είναι οι Βραζιλιάνοι και αυτό ακόμα και παρά το status της φιλοξενούμενης, επειδή είναι σημαντικά ανώτεροι από τους Ρώσους στην τάξη, αν και στα φιλικά παιχνίδια οι αισθήσεις συμβαίνουν αρκετά συχνά.

Μεγάλη ευθύνη

Η εθνική Ρωσίας έφθασε αυτόματα στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ιδιότητα της γηπεδούχου, και κατά συνέπεια τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα αναγκάστηκε να βολεύεται χωρίς τις επίσημες μάχες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδεία οι Ρώσοι έπαιξαν πολλά φιλικά παιχνίδια, στα οποία έδειχναν ως επί το πλείστον αρνητικά αποτελέσματα, γεγονός που ενοχλεί πολύ τους φιλάθλους την παραμονή του σημαντικότερου τουρνουά. Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ η ενδεκάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ δε θα έχει το δικαίωμα να κάνει λάθος και είναι επιθυμητό για τον προπονητή να αποφασίσει για την κύρια σύνθεση της εθνικής σήμερα κιόλας, έτσι ώστε να γίνει καλοστημένη ομάδα στους τελευταίους αγώνες.

Ένα από τα φαβορί

Η εθνική Βραζιλίας με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση έπαιξε στα προκριματικά της ζώνης της Νότιας Αμερικής, βγαίνοντας δέκα μονάδες μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη της. Δεν αποτελεί έκπληξη καθόλου το γεγονός ότι οι Βραζιλιάνοι είναι ένα από τα κυριότερα φαβορί του επερχόμενου Μουντιάλ, καθώς η σύνθεσή τους περιλαμβάνει τ’ αστέρια παγκόσμιας κλάσης που αντιπροσωπεύουν τους ισχυρότερους ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Ο σκοπός των πιο κοντινών φιλικών αγώνων για τον προπονητή των «κίτρινο-πράσινων» είναι να κοιτάξει τους παίκτες του πάγκου, από το οποίο θα πρέπει να επιλέξει είκοσι τρεις καλύτερους.

Πρόβλεψη

Στις δυνατότητές της η εθνική Βραζιλίας τουλάχιστον δύο φορές ξεπερνά την εθνική Ρωσίας στη δύναμη, ανεξάρτητα από τη σύνθεση που θα παίξει. Ακόμη και η υποστήριξη των κερκίδων δεν θα βοηθήσει τους Ρώσους να εξισορροπήσουν τόσο μεγάλη διαφορά στην τάξη, ειδικά επειδή πολλοί Βραζιλιάνοι έχουν κάτι να αποδείξουν στον προπονητή τους. Ως εκ τούτου, η πρόβλεψη για τον αγώνα θα είναι: νίκη της εθνικής Βραζιλίας με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *