The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Χόφενχαϊμ

Liverpool(Eng)-Hoffenheim(Ger)-23.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2

23/08/2017, 9:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ την ερχόμενη Τετάρτη θα φιλοξενεί εντός έδρας τη Χόφενχαϊμ στο δεύτερο αγώνα του γύρου των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το παιχνίδι θα απαντήσει στην ερώτηση: ποια από αυτές τις δύο ομάδες θα παίξει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Προς το παρόν πολύ καλύτερες πιθανότητες έχει η ομάδα από την Αγγλία, που κατάφερε να κερδίσει στη Γερμανία, στην έδρας του αντιπάλου. Τώρα οι “χωρικοί” για να έχουν μια θέση στη φάση των ομίλων χρειάζονται, τουλάχιστον, δύο γκολ στην πύλη των “κόκκινων”.

Χωρίς ήττες

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε την περιοδεία με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Οι νίκες συνέβησαν στους αγώνες εναντίον Χόφενχαϊμ και Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ισοπαλία καταγράφηκε στον αγώνα ενάντια στο Γουότφορντ, το σκορ της συνάντησης αυτής 3:3. Μετά την Χόφενχαϊμ η Λίβερπουλ θα παίξει εναντίον της Άρσεναλ, και στη συνέχεια εκτός έδρας στο Etihad Stadium τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, δηλαδή πρέπει να επιτύχετε ένα αποδεκτό αποτέλεσμα και να διατηρήσει τη φρεσκάδα.

Η πρώτη νίκη

Η Χόφενχαϊμ το περασμένο Σάββατο, όπως και η Λίβερπουλ, κέρδισε στο εθνικό πρωτάθλημα. Το θύμα των “αγροτών” ήταν ο Βέρντερ Βρέμης, το σκορ του αγώνα 1:0 υπέρ της Χόφε. Αυτή η νίκη θα πρέπει να αυξήσει τη διάθεση των “μπλε” μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ, τα παιδιά από το Sinsheim πηγαίνουν στην Αγγλίας για τη νίκη.

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ είναι μια καλή γερμανική ομάδα, η οποία σίγουρα θα έχει καλή εμφάνιση στη φάση των ομίλων του Europa League. Αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για “αγρότες” να εμφανιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε αυτό το στάδιο είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα η παρουσία της Λίβερπουλ. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στη νίκη των μελλοντικών γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *