The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος του αγώνα Βοσνία και Ερζεγοβίνη – Δανία στις 3/6/2016, 10:00 π.μ.

Босния-Дания-03.06

Στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου του Κίριν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, η εθνική Βοσνίας θα παίξει με την εθνική Δανίας. Οι μέλλον αντίπαλοι, δυστυχώς για τους οπαδούς τους, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό στάδιο του Euro-2016, ενώ έπαιζαν στα έκτακτα πλέιοφ. Τώρα, αντί την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Φόρουμ, αυτές οι ομάδες θα παίξουν στο τουρνουά στην Ιαπωνία.

Καλή φόρμα των Βαλκάνιων

Την παραμονή του Kirin Cup η ομάδα του Μπαζντάρεβιτς έπαιξε φιλικό αγώνα ελέγχου με τους τρέχοντες πρωταθλητές της Ευρώπης, τους Ισπανούς. Οι Βόσνιοι έχασαν με σκορ 1:3, αλλά φαινόταν καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν μερικές επικίνδυνες στιγμές στις πύλες του Sergio Asenjo. Στο επερχόμενο παιχνίδι η ομάδα των Βαλκάνιων έρχεται σαν αουτσάιντερ.

Η Δανία έχει παίξει μόλις το Μάρτιο

Οι Βόσνιοι πραγματοποίησαν έναν αγώνα ελέγχου πριν από το Κύπελλο του Κίριν, ενώ η εθνική της Δανίας προετοιμαζόταν για το επερχόμενο παιχνίδι χωρίς τους φιλικούς. Μετά την ήττα από τη σουηδική ομάδα στα έκτακτα πλέιοφ του Euro-2016 ο “δανικός δυναμίτης” έχει παίξει δύο φιλικούς αγώνες με τους Ισλανδούς και Σκωτσέζους, αλλά αυτό συνέβη ακόμα τον περασμένο Μάρτιο. Την εθνική του Lars Lagerback οι Δανοί νίκησαν με σκορ 2:1, ενώ έχασαν από τους Βρετανούς 0:1. Να παίζουν στις ιαπωνικές συνθήκες είναι ασυνήθιστο όσο για τους Βόσνιους τόσο και για τους Δανούς, έτσι ώστε λίγο περίεργα φαίνεται η γραμμή των εταιρειών στοιχημάτων για αυτό το παιχνίδι, στο οποίο οι “Βίκινγκς” είναι αξιοσημείωτο φαβορί.

Πρόβλεψη

Η ομάδα του Μπαζντάρεβιτς έπαιξε καλά με μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης, την εθνική Ισπανίας, ενώ οι Δανοί δεν πραγματοποίησαν ούτε καν αγώνες ελέγχου κατά την τρέχουσα περιοδεία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Βοσνία-Ερζεγοβίνη δεν θα χάσει με απόδοση 1,55 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *