The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος του αγώνα Αλβανία – Ουκρανία στις 3/6/2016, 21:30

Албания-Украина-03.05

Την ερχόμενη Παρασκευή η εθνική της Ουκρανίας στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro-2016 στο ιταλικό Μπέργκαμο θα παίζει με την εθνική Αλβανίας, που πραγματοποίησε με έκπληξη το προκριματικό γύρο. Οι Ουκρανοί, όπως και οι Αλβανοί, κέρδισαν τους τελευταίους φιλικούς τους και με καλή διάθεση προετοιμάζονται για το επερχόμενο παιχνίδι.

Ενδιαφέρουσα Αλβανία

Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών για το Euro-2016 η ενδεκάδα του Gianni De Byazi έπαιξε τέσσερις φιλικές αγώνες, όπου σημείωσε δύο νίκες επί του Λουξεμβούργου και Κατάρ, μια ισοπαλία με τους Γεωργιανούς και μία ήττα από την Αυστρία με σκορ 1:2. Στο προκριματικό για το Euro-2016 οι Αλβανοί έμειναν στην ιστορία ως μια καλά οργανωμένη ομάδα με καλή άμυνα. Σε οκτώ παιχνίδια των προκριματικών για το Euro οι “αετοί του βουνού” δέχτηκαν μόνο πέντε γκολ, αν και αντίπαλοι των Αλβανών ήταν ισχυρές εθνικές Πορτογαλίας, Δανίας και Σερβίας.

Επιτέλους στο Euro

Η εθνική Ουκρανίας με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να μπει στο τελικό γύρο του Euro-2016 με τη νίκη στα play-offs επί της ομάδας Σλοβενίας. Στην πορεία προς το Φόρουμ οι Ουκρανοί έχουν ήδη παίξει ένα φιλικό εναντίον της Ρουμανίας και νίκησαν τον αντίπαλο με ένα εκπληκτικό σκορ 4:3. Εκπληκτικό διότι, όσο οι Ανατολικοί Σλάβοι τόσο και οι Ρουμάνοι είναι αρκετά χαμηλού επιπέδου ομάδες, ενώ ο αγώνας βγήκε διασκεδαστικός, και το αποτέλεσμα του μέγα «υψηλό». Δεν πιστεύω ότι το γεγονός των τριών παθητικών γκολ από τους Αλβανούς άρεσε στον Φομένκο. Σίγουρα ο Ουκρανός τεχνικός θα προβεί σε προσαρμογές στο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας για το επερχόμενο αγώνα.

Πρόβλεψη

Οι Αλβανοί και οι Ουκρανοί προκρίθηκαν στο τελικό του Euro-2016 κατά κύριο λόγο χάρη στην καλή αμυντική γραμμή τους, έτσι ώστε από τη συνάντηση της Παρασκευής δεν θα πρέπει να περιμένουμε υπερβολικό αριθμό των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2,5 με απόδοση 1,60 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *