The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Περού – Αργεντινή στις 7/10/2016, 5:15 π.μ.

peru-argentina-07-10

Προγνωστικά στοιχήματος Περού – Αργεντινή

Η εθνική Περού θα φιλοξενεί την Αργεντινή, και καλώ όλους να κάνετε το καλύτερο στοίχημα, δηλαδή νίκη της Αργεντινής με απόδοση 2,00.

Να πάρετε τη νίκη του τρέχοντος φιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Κύπελλο της Αμερικής, ακόμη και εκτός έδρας για 2,00, δεν είναι κερδοφόρο μόνο εάν ο αντίπαλος είναι από το τοπ. Περού δεν ανήκει στους τοπ καθόλου. Η διαφορά στο επίπεδο των ικανοτήτων μεταξύ αυτών των δύο ομάδων είναι τεράστια, οπότε εντελώς δικαιολογημένα παίρνετε τη νίκη των Άργων με απόδοση 2,00.

Η Αργεντινή είναι στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς και μόλις μία ήττα. Η Αργεντινή καθυστέρησε στην έναρξη των προκριματικών, και στη συνέχεια έδωσε πειστικό νικηφόρο σερί. Νικήθηκαν η Ουρουγουάη, Κολομβία και Χιλή, οι δύο τελευταίες εκτός έδρας. Και αυτές οι ομάδες είναι πολύ ανώτερες από τους Περουβιανούς. Σε γενικές γραμμές η σειρά της Αργεντινής είναι 8-2-0 στα 10 τελευταία παιχνίδια. Ναι, η Αργεντινή έχει νέο προπονητή, ναι, δε θα έχει τον Μέσι. Αλλά αυτό δεν αποκλείει το γεγονός ότι οι πιθανότητες της Αργεντινής για τη νίκη είναι σαφώς πάνω από το 50%. Τα προκριματικά είναι σε πλήρη εξέλιξη, οπότε δεν πρόκειται για έλλειψη κίνητρου της ομάδας. Και τι καλλιτέχνες έχει: Higuain, Diba, Aguero, Ντι Μαρία, Banega, Lamela. Η πιο ισχυρή σύνθεση!

Ειδικά δεδομένου ότι η εθνική Περού κάνει, ειλικρινά, κακιά εντύπωση. Η προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε ήττες σε οκτώ αγώνες, και οι Περουβιανοί έχασαν σχεδόν όλους τους αγώνες από σχετικά ισχυρούς αντιπάλους, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Κολομβία, Χιλιανοί. Ναι, το Περού είχε μια μεγάλη επιτυχία στο Κύπελλο Αμερικής, εντυπωσιακά αποκλείοντας από το τουρνουά τη Βραζιλία. Αλλά πρώτ’ απ’ όλα στο κύπελλο αυτό πολλά φαβορί απέτυχαν, και, δεύτερον, θυμηθείτε τι στις Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν οι Αργεντινοί, οι οποίοι πριν από την ήττα στο τελικό από τους Χιλιανούς, έχουν κερδίσει και τους πέντε αγώνες τους με συνολικό σκορ 18-2!

Σε προσωπικές συναντήσεις το πλεονέκτημα της Αργεντινής είναι επίσης κολοσσιαίο. Στον 21ο αιώνα οι ομάδες πραγματοποίησαν μεταξύ τους 11 επίσημους αγώνες, και σε 9 από αυτούς η Αργεντινή ήταν ισχυρότερη, και άλλοι δύο έληξαν με ισοπαλία.

Θεωρώ ότι οι πιθανότητες της Αργεντινής να κερδίσει στο ματς είναι πολύ παραπάνω από 50%, άραγε η απόδοση 2,00 κάνει το στοίχημα εντελώς δικαιολογημένο.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *