The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Πανιώνιος – ΠΑΟΚ στις 18/05/2016, 17:15

Паниониос-ПАОК-18.05

Την Τετάρτη, 18 Μαΐου στις 17:15 στη Νέα Σμύρνη στο Στάδιο “Νέα Σμύρνη” ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ΠΑΟΚ στην τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος τερμάτισε σύμφωνα με τα αποτελέσματα του κύριο μέρος του πρωταθλήματος Ελλάδας στην πέμπτη θέση με 44 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 33-27. Στον πρώτο αγώνα του ομίλου ο Πανιώνιος εντός έδρας έπαιξε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό 1:1 και κατέχει την τέταρτη θέση μεταξύ των υποψηφίων για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός έδρας τους στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι είχαν 16 αγώνες και σημείωσαν 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες, με διαφορά τερμάτων 20-12.

Η ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά από τους αντιπάλους σύμφωνα με τα αποτελέσματα του κύριο μέρος του πρωταθλήματος με 45 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 45:32, κατέχοντας τη τέταρτη θέση. Εκτός έδρας η ΠΑΟΚ παίζει αδύναμα, σε 16 παιχνίδια σκόραρε 18 πόντους, με διαφορά τερμάτων 22-21 και χωρίς νίκη στα 3 εκτός έδρας ματς στη σειρά, σημειώνοντας μόνο 2 πόντους σε αυτά. Η ΠΑΟΚ πραγματοποίησε 2 παιχνίδια στα πλέι-οφ και με 4 βαθμούς βρίσκεται μπροστά απ’ όλους αυτή τη στιγμή.

Τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς το φαβορί στους αγώνες Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, οι ομάδες έχουν την ίδια δύναμη και το δυναμικό. Αυτή τη σεζόν οι ομάδες έπαιξαν 4 φορές, δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία 1:1, 0:0, και αντάλλαξαν τις εντός έδρας νίκες ΠΑΟΚ 2:1, Πανιώνιος 3:1. Στο σημερινό παιχνίδι, πιστεύω, οι ομάδες, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια, θα παίξουν στην άμυνα. Η πρόβλεψή μου είναι: under 2.5.

Προγνωστικά στοιχήματος: under 2.5 με απόδοση 1,6 στην εταιρεία 365bet

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *