The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Ουαλία – Γεωργία στις 9/10/2016, 7:00 μ.μ.

wales-georgia-09-10

Προκριματικά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018

Στάδιο Κάρντιφ Σίτι

Η εθνική της Ουαλία συνεχίζει να δείχνει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου μετά το Euro 2016, ακόμη και χωρίς τον Ramsey. Ευτυχώς, παίζει ο Bale και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να υποστηρίξουν έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της σύγχρονης εποχής στο στρατόπεδο της Ουαλίας. Οι Βρετανοί δεν έχουν κερδίσει στην Αυστρία, αλλά σκοπεύουν να το κάνουν την επόμενη Κυριακή, στο παιχνίδι εναντίον των Γεωργιανών.

Τέσσερις πόντοι μετά από δύο αγώνες

Στο ενεργητικό της Ουαλίας είναι ήδη τέσσερις βαθμοί, και στα επιπλέον χαρακτηριστικά οι Ουαλοί κατέχουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, αν και τον ίδιο αριθμό βαθμών έχουν και άλλες τρεις ομάδες: Σερβίας, Αυστρίας και Ιρλανδίας. Γενικά πρέπει να πούμε ότι ο όμιλος D είναι πολύ ομαλός, από τέτοιο όμιλο θα είναι δύσκολο να βγει κανείς νικητής.

Αντιστέκονται

Η εθνική Γεωργίας αντιστεκόταν στους Αυστριακούς στον πρώτο προκριματικό γύρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αντιστεκόταν στο δεύτερο γύρο στην εθνική Ιρλανδίας, αλλά και στο πρώτο και στο δεύτερο ματς οι Καυκάσιοι έχασαν με ελάχιστο σκορ. Παρά την ήττα πρέπει να ειπωθεί ότι η ομάδα της Γεωργίας ανακάμπτει μετά από αρκετά χρόνια στασιμότητας. Στον τρέχοντα κύκλο είναι απίθανο να πετύχει να παλέψει για τη θέση στην δυάδα των καλύτερων, αλλά σε δύο χρόνια στα προκριματικά για Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα μπορέσει να προσπαθήσει για περισσότερα. Στο ενεργητικό της εθνικής Γεωργίας είναι μηδέν βαθμούς και η πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου D.

Πρόβλεψή Οι Ουαλοί έχουν σοβαρές προβλέψεις όχι μόνο για να μπουν στο δυάρι των ισχυρότερων στον προκριματικό τους όμιλο, αλλά για τη νίκη σ’ αυτό. Στην περίπτωση αυτή οι αγώνες εναντίον των αουτσάιντερ, δηλαδή Γεωργιανών και Μολδαβών, είναι απαραίτητο να κερδίζονται, ειδικά αν τα παιχνίδια πραγματοποιούνται στο Κάρντιφ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της εθνικής Ουλίας με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,50).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *