The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Ολλανδία – Γαλλία στις 10/10/2016, 9:45 μ.μ.

netherlands-france-10-10

Προκριματικά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018

Στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν

Τη Δευτέρα κιόλας θα δούμε μια όμορφη μονομαχία, στην οποία η εθνική Ολλανδίας θα φιλοξενεί τη Γαλλία, φιναλίστ του σπιτικού Euro 2016, στην “Amsterdam Arena”. Και οι δύο ομάδες στο 2ο γύρο με αυτοπεποίθηση κέρδισαν τους αντιπάλους με το ίδιο σκορ 4:1, με τη Λευκορωσία και τη Βουλγαρία, αντίστοιχα. Όπως μπορείτε να δείτε, αν και σημείωσαν από 4 γκολ, αλλά έχασαν στην απάντηση από ένα. Σε γενικές γραμμές, σε αυτή τη συνάντηση περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες.

Η Ολλανδία ήταν ανεπιτυχής στα προκριματικά για το Euro 2016, τερματίζοντας μόλις στην τέταρτη θέση. Επιπλέον, η αποχή από την πλησιέστερη Τουρκία ήταν 5 μονάδες. 2η θέση πήγε στην Ισλανδία, και η πρώτη στη Τσεχία. Μετά την αποτυχία στα προκριματικά η ομάδα έχει διεξάγει επτά φιλικά, σε όλους τους αγώνες σημείωσε ελάχιστο στόχο, αλλά και έχασε σε όλους τους αγώνες, μόνο η Αυστρία απέτυχε να σκοράρει στην Ολλανδία.

01/09/16 φιλικός Ολλανδία – Ελλάδα 1:2

04/06/16 φιλικός Αυστρία – Ολλανδία 0:2

01/06/16 φιλικός Πολωνία – Ολλανδία 1:2

27/05/16 φιλικός Ιρλανδία – Ολλανδία 1:1

29/03/16 φιλικός Αγγλία – Ολλανδία 1:2

25/03/16 φιλικός Ολλανδία – Γαλλία 2:3

13/11/15 φιλικός Ουαλία – Ολλανδία 2:3.

Οι αντίπαλοι υπήρχαν σοβαροί: Ουαλία, Αγγλία, Ιρλανδία, Πολωνία, Ελλάδα. Και στο τέλος, η Γαλλία, η οποία κέρδισε, αλλά έχασε δύο φορές (2:3).

Η Γαλλία, με τη σειρά της, είναι τώρα σε καλό δρόμο, η ομάδα του Didier Deschamps έφτασε στον τελικό του Euro 2016 στο σπίτι. Και στον αγώνα εκείνο μόνο στο 109ο λεπτό ήμασταν σε θέση να δούμε το μοναδικό γκολ του Eder. Έτσι, η εθνική Πορτογαλίας έγινε η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μετά την ήττα στον τελικό η Γαλλία πραγματοποίησε φιλικό αγώνα με την Ιταλία εκτός έδρας, όπου νίκησε τον αντίπαλο με σκορ 1:3. Στον πρώτο γύρο της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η ενδεκάδα του Deschamps δεν μπόρεσε να σκοράρει στους Λευκορώσους, αποτέλεσμα 0:0. Ενώ η Ολλανδία νίκησε την εθνική Λευκορωσίας με σκορ 4:1.

Και η Ολλανδία και η Γαλλία έχουν στη σύνθεσή τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης, οι ομάδες ξέρουν να σκοράρουν. Και εγώ περιμένω από αυτές λαμπρό και πολύχρωμο ποδόσφαιρο.

Στην εθνική Ολλανδίας δεν θα βοηθήσει ο Arjen Robben. Αυτό είναι σίγουρα μια μεγάλη απώλεια, αλλά υπάρχουν παίκτες να σκοράρουν. Έχει επιστρέψει ο μέσος Kevin Strootman, ο οποίος δεν συμμετείχε στην πρόκριση για το Euro 2016 λόγω τραυματισμού στο γόνατο. «Έκανα ένα τρομερό λάθος. Δεν ξέρω τι έκανα εκεί. Συνήθως αυτό δεν συμβαίνει σε μένα. Η εθνική Ολλανδίας έχασε δύο βαθμούς εξαιτίας μου», – δήλωσε ο ποδοσφαιριστής μετά τον αγώνα με τη Σουηδία (1:1).

Η γραμμή της επίθεσης των Ολλανδών αυτή τη στιγμή δεν είναι η καλύτερη, αλλά όταν υπάρχουν μέσοι όπως ο Σνάιντερ, ο Kevin Strootman, ο Wijnaldum, είναι πολύ πιο εύκολο να σκοράρεις. Ειδικά ο Ουέσλι διακρίνεται σε αυτήν την ομάδα. Ξέρει πώς να δώσει το ασίστ, και ανεξάρτητα να αποφασίσει την έκβαση της συνάντησης.

Όσον αφορά τη εθνική Γαλλίας, δεν έχουν απώλειες. Σε τέλεια φόρμα είναι ο Antoine Griezmann, ο οποίος έδειξε τον καλύτερο εαυτό του στο Euro, ο τύπος έχει μια καλή ευκαιρία να αγωνιστεί για την “Χρυσή Μπάλα”. Τι κοστίζει μόνο ο Pogba; Ναι, 105.000.000€  (ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου). Η αλήθεια είναι ότι επί του παρόντος δεν αποδεικνύει το καλύτερο παιχνίδι. Και αν θυμηθούμε τους Matuidi, Payet, Sissoko, Gameiro. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν παίκτες να σκοράρουν.

Η Γαλλία είναι το φαβορί αυτής της αντιπαράθεσης, κάτι που δεν είναι καθόλου παράξενο. Μπορείτε βεβαίως να παίξετε τη νίκη της με χάντικαπ (0) με απόδοση 1,70, είναι αρκετά καλή. Αλλά εγώ θα σταματήσω στο «γκολ-γκολ». Το τελευταίο παιχνίδι των ομάδων ήταν πρόσφατα, στις 25 Μάρτη του 2016. Τότε η Γαλλία νίκησε την Ολλανδία με σκορ 2:3, αλλά το στοίχημα «γκολ-γκολ» πέτυχε με αυτοπεποίθηση.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, θα ήθελα να σημειώσω ότι η απόδοση του συμβάντος είναι πολύ ευχάριστη, προσφέρουν «γκολ-γκολ» με την απόδοση 2,00. Και σιγά-σιγά είχε αρχίσει και πέφτει λίγο. Νομίζω ότι οι ομάδες θα ανταλλάσσονται στόχους, διότι διακυβεύεται το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Η εθνική Ολλανδίας είναι “πεινασμένη” για τα μεγάλα τουρνουά, ενώ η ενδεκάδα του Deschamps, με τη σειρά της, θα προσπαθήσει να αποδείξει την ανωτερότητά της και με σιγουριά να βγει για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 από την πρώτη θέση. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Danny Blind βρίσκεται πιο ψηλά από τους Γάλλους μόνο λόγω των πιο ελκυστικών δεκτών θετικών και παθητικών στόχων.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *