The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Ισπανία – Τουρκία στις 17/6/2016 στις 22:00

Spain-Turkey-17.06

Το πρόγραμμα την επόμενης Παρασκευής στο Euro-2016 θα ολοκληρώνει η συνάντηση μεταξύ της νυν πρωταθλήτριας Ευρώπης, εθνικής Ισπανίας, και της εθνικής Τουρκίας, η οποία στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού έχασε από την εθνική Κροατίας με σκορ 0:1.

Η εθνική Ισπανίας ξεκίνησε το Euro 2016 με τη νίκη πάνω στους Τσέχους, αλλά αυτή η νίκη δόθηκε στους τρέχοντες πρωταθλητές Ευρώπης με μεγάλη δυσκολία. Γκολ, το οποίο έβαλε ο Piquet, ήρθε μόνο στο 87ο λεπτό. Θα πρέπει να πούμε ότι οι Ίβηρες εναντίον στους Δυτικούς Σλάβους έπαιξαν πολύ ποιοτικά, εάν οι παίκτες του del Bosque θα παίξουν το ίδιο με την τουρκική ομάδα, τότε σίγουρα η νίκη θα δοθεί στην στους Ισπανούς με λιγότερη σωματική και συναισθηματική πίεση. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι bookmakers δίκαια θεωρούν την Ισπανία ξεκάθαρο φαβορί του παιχνιδιού.

Οι Ισπανοί πήραν την πρώτη νίκη στο τουρνουά, ενώ οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την εθνική Κροατίας, η οποία απλά έχει συντρίψει την άμυνα του Φατίχ Τερίμ και θα ‘πρεπε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ από το 1:0. Μπροστά η εθνική Τουρκίας κατάφερνε λίγα πράγματα σ’ εκείνο τον αγώνα, οι Κροάτες έπαιζαν πολύ καλύτερα από τους εκπροσώπους της Μικράς Ασίας στη μέση του γηπέδου, δαγκώνοντας στη μέση ζώνη όλες τις επιθέσεις. Η εθνική Ισπανίας στην άμυνα είναι σχεδόν τέλεια, οπότε ακόμη και ένα γκολ στην πύλη των Ιβήρων θα είναι μεγάλη επιτυχία για την εθνική Τουρκίας.

Πρόβλεψη

Οι Ισπανοί είναι γνωστοί όχι μόνο για την ισχυρή επίθεση και τη δημιουργικότητά τους. Η άμυνα είναι επίσης το φόρτε τους, γι’ αυτό να σκοράρει κανείς γκολ στην πύλη του De Gea είναι απίστευτα δύσκολο πράγμα. Με τη σειρά της η άμυνα της Τουρκίας σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέλεια, και η ομάδα του “δασολόγου” σίγουρα θα χτυπήσει τουλάχιστον ένα κενό στην τουρκική άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Ισπανίας με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *