The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος ΗΠΑ – Εκουαδόρ στις 17/6/2016 στις 04:30 π.μ.

USA-Ecuador-17.06

Στο πλαίσιο του προημιτελικού του Κυπέλλου της Αμερικής, το οποίο πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, η γηπεδούχος ομάδα, παίκτες της εθνικής των ΗΠΑ, θα παίζουν με τους Εκουαδοριανούς. Πρόσφατα, στις 26 Μαΐου οι μελλοντικοί ανταγωνιστές έχουν ήδη συναντηθεί στην αναμέτρηση, και στη συνέχεια τη νίκη τη γιόρτασε η ομάδα των ΗΠΑ. Αλλά τότε ήταν φιλικός αγώνας, ο οποίος δεν είχε μεγάλη σημασία για τις ομάδες, τώρα όλα είναι σοβαρά, και ως εκ τούτου η επερχόμενη μάχη κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί με ένα άλλο σενάριο.

Έχαναν μόνο από την Κολομβία

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν δεν τρώει τζάμπα το ψωμί του στην εθνική των ΗΠΑ. Κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου της Αμερικής η ομάδα του έπαιξε τρία παιχνίδια, στα οποία έχει επιτύχει δύο νίκες πάνω από την Κόστα Ρίκα με σκορ 4:0 και την Παραγουάη 1:0, και έχασε από την κολομβιανή ομάδα με σκορ 0:2.

Χωρίς ήττες

Η εθνική του Ισημερινού κατάφερε να ξεπεράσει ένα δύσκολο όμιλο Β, όπου εκτός από αυτούς συμμετείχαν ακόμα εθνικές Περού, Βραζιλίας και Αϊτής. Οι Εκουαδοριανοί στον όμιλό τους πήραν τη δεύτερη θέση, αλλά οι παίκτες του Gustavo Quinteros δεν έχουν χάσει ούτε ένα παιχνίδι στο τουρνουά. Με τους Βραζιλιάνους και Περουβιανούς καταγράφηκαν ισοπαλίες, ενώ την εθνική της Αϊτής οι «τρικολόρ» νίκησαν με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βλέπουν στην αναμέτρηση των εθνικών του Ισημερινού και των Ηνωμένων Πολιτειών καθαρό φαβορί, βάζοντας τους αντιπάλους σχεδόν με πανομοιότυπο συντελεστές της νίκης. Θα πρέπει να σημειωθεί όμως ότι οι Νοτιοαμερικάνοι τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν προσθέσει σημαντικά στο επίπεδο του παιχνιδιού και θα είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες του Κλίνσμαν να νικήσουν τέτοιους Εκουαδοριανούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Ισημερινός δεν θα χάσει με απόδοση 1,44.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *