The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για το φιλικό αγώνα Γερμανία – Σλοβακία στις 29/5/2016, 18:45

Германия-Словакия-29.05

Ένας από τους κεντρικούς φιλικούς αγώνες της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί στην Άουγκσμπουργκ της Γερμανίας, όπου η εθνική ομάδα της Γερμανίας θα φιλοξενεί τους Σλοβάκους. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι πέρασαν με επιτυχία τους προκριματικούς γύρους για τους τελικούς του Euro 2016 και τώρα προετοιμάζονται ενεργά για το επερχόμενο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία.

Ο Γιάχιμ Λεβ αποφασίζει

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν μεγάλες ελπίδες για το γαλλικό ευρωπαϊκό φόρουμ, αλλά τα αποτελέσματα των πρόσφατων φιλικών αγώνων δεν είναι εντυπωσιακά. Οι Γερμανοί έχασαν από τους Γάλλους 0:2 και Βρετανούς 2:3, κέρδισαν τους Ιταλούς 4:1. Εκτός από τους Σλοβάκους η ομάδα του Γιάχιμ Λεβ θα παίξει ακόμα με την εθνική της Ουγγαρίας, και στις 12 Ιουνίου οι Γερμανοί θα αρχίσουν το δρόμο τους προς τον τρόπαιο με τον αγώνα κόντρα στην εθνική της Ουκρανίας. Οι «Αετοί» έχουν μία από τις ισχυρότερες συνθέσεις στο επερχόμενο διαγωνισμό, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η γραμμή μεσαίας άμυνας, η οποία έχει τους καλύτερους εκτελεστές του κόσμου.

Η σημερινή εθνική της Σλοβακίας ίσως είναι η ισχυρότερη για όλη την ανεξάρτητη ιστορία της. Η ομάδα του Jan Kozak έχει ηγέτες σε κάθε γραμμή, οι οποίοι είναι ικανοί να οδηγήσουν τους άλλους παίκτες και να επιτυχαίνουν αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό οι Σλοβάκοι δείχνουν διασκεδαστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Σε πρόσφατους φιλικούς οι Δυτικοί Σλάβοι τρεις φορές σκόραραν στην πύλη της εθνικής Ελβετίας και η Ισλανδίας, δύο φορές σκόραραν στους Ιρλανδούς. Το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι σίγουρα διασκεδαστικό και ενδιαφέρων.

Πρόβλεψη

Οι Γερμανοί δείχνουν επιθετικό ποδόσφαιρο με πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά και οι Σλοβάκοι δεν καταφεύγουν στην άμυνα και προσπαθούν να παίζουν επιθετικά και να σκοράρουν πολύ. Το αποτέλεσμα δεν θα υπερισχύει πάνω στους αντιπάλους, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2,5 με απόδοση 1,41 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *