The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για το φιλικό αγώνα Πορτογαλία – Νορβηγία στις 29/5/2016, 22:45

Португалия-Норвегия-29.05

Ένας από τους φιλικούς αγώνες της Κυριακής θα είναι η αναμέτρηση των εθνικών της Πορτογαλίας και της Νορβηγίας. Οι Νότιοι διεξάγουν την ενεργή προετοιμασία για το επερχόμενο Euro 2016, ενώ οι Βόρειοι ήδη σκέφτονται τη πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ενεργή προετοιμασία

Εκτός από τους Νορβηγούς, η ομάδα του Σάντους στο εγγύς μέλλον θα παίξει με τους Βρετανούς και τους Εσθονούς. Ο φιλικός με την εθνική της Νορβηγίας είναι πρόβα τζενεράλε πριν από τη συνάντηση με τους Ισλανδούς, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου. Οι Νορβηγοί και η ομάδα του Lars Lagerback μοιάζουν στο στυλ, γι’ αυτό η επιλογή του αντιπάλου από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας είναι πολύ λογική. Μετά το προκριματικό τουρνουά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι Πορτογάλοι έπαιξαν τέσσερις φιλικούς, όπου σημείωσαν δύο νίκες και δύο ήττες. Μία από τις ηττημένες ομάδες ήταν η εθνικής του Βελγίου, η οποία είναι ένα από τα φαβορί του επερχόμενου Ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Σχεδόν προκριθήκαν

Οι Νορβηγοί ήταν κοντά στο να προκριθούν στο Euro 2016 στη Γαλλία, αλλά σκόνταψαν στο γύρο των πλέι-οφ, χάνοντας από τους Ούγγρους σε αναμέτρηση των δύο ματς. Μετά από αυτό η ομάδα του Per-Mathias Hёgmo μπορεί να παίξει μόνο φιλικούς και σιγά-σιγά να προετοιμάζεται για το προκριματικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Μετά το τέλος των προκριματικών για το Euro 2016 οι Βόρειοι έχουν παίξει δύο φιλικούς με τους Εσθονούς και Φινλανδούς. Με τις ομάδες της Βλατικής υπήρξε ισοπαλία 0:0, ενώ κέρδισαν το Σουόμι με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Οι Πορτογάλοι, όπως και όλοι οι Νότιοι, εντός έδρας τους παίζουν με ιδιαίτερη έμπνευση και θέληση. Οι εταιρείες στοιχημάτων με τη γραμμή τους δείχνουν ότι σχεδόν δεν αμφιβάλλουν στην επιτυχία της ομάδας του Σάντους στο επερχόμενο παιχνίδι και με αυτό είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Πορτογαλίας με απόδοση 1,57 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *