The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γρανάδα – Μπαρτσελόνα, 14/05/2016

Гранада-Барселона-14.05

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γρανάδα – Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στις 18:00. Η Γρανάδα θα φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα στο ματς της 38ης αγωνιστικής της ισπανικής La Liga.

Στον τελικό γύρο θα αποφασιστεί η τύχη του πρωταθλήματος, ανάμεσα στα πρωταθλήματα των TOP-5 η Ισπανία μένει τελευταία με τέτοια ίντριγκα.

Γρανάδα

Με τη νίκη στον τελευταίο γύρο επί της Σεβίλλης (4:1) η Γρανάδα σχεδόν προστάτεψε τον εαυτό της από τον υποβιβασμό.

Ένα βοήθημα στην επίτευξη του στόχου ήταν το γεγονός ότι το φιναλίστ του Europa League αποφάσισε να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες. Στην πραγματικότητα, μόνο ο Ιμπόρρα και ο Κονοπλιάνκα στον τελευταίο αγώνα εκπροσωπεύανε τη βασική σύνθεση της Σεβίλλης.

Προς τιμήν της Γρανάδα, νίκησε όχι μόνο το ανδουλασιακό διπλό, αλλά και τη πολύ ισχυρή Λας Πάλμας (3:2) εντός έδρας στο προτελευταίο γύρο. Σε γενικές γραμμές η αποτελεσματική σειρά της ομάδας διαρκεί εδώ και 4 ματς. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφερε να σκοράρει 13 γκολ, 8 εκ των οποίων ήταν εντός έδρας. Η Γρανάδα νίκησε τη Μπαρτσελόνα τη προπερασμένη σεζόν εντός έδρας της (1:0). Από τότε έχει 3 ήττες σε τρεις αγώνες ενάντια στη «Μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα

Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βαλένθια (1:2) οι Καταλανοί έχουν κερδίσει 4 συνεχόμενα ματς “στο μηδέν” με συνολικό σκορ 21:0.

Απ’ ό, τι φαίνεται η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν έχει καμία πρόθεση να χάσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας και στον τελικό γύρο. Ακόμη και κόντρα στη δυνατή στους τελευταίους γύρους Γρανάδα οι παίκτες της Μαρτσελόνα θα προσπαθήσουν να παίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο ήπια από πίσω και να μην χάσουν. Και με το να βάλουν γκολ η τριάδα Μέσι – Νεϊμάρ –Σουάρες και οι όχι λιγότερο ταλαντούχοι συμπαίκτες τους ποτέ δεν είχαν πρόβλημα.

Μετά την αναχώρηση από το Champions League η Μπαρτσελόνα, εκτός από τον τίτλο της πρωταθλήτριας, απέκτησε και ένα άλλο στόχο: να κάνει το Λουίς Σουάρες κάτοχο του Golden Boot. Στο ντέρμπι εναντίον της Σπανιόλας ο Ουρουγουανός έχει προσθέσει στον προσωπικό του λογαριασμό ακόμα 2 σουτ.

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον αγώνα η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει αμέσως να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα και να εξασφαλίσει τη νίκη. Οπότε η νίκη της ομάδας της Καταλονίας στο πρώτο ημίχρονο φαίνεται αρκετά πιθανό σενάριο. Επιπλέον, μετά το διάλειμμα η Μπαρτσελόνα δεν θα χάσει το κίνητρο, επειδή θα πρέπει να βοηθήσει το Λουίς Σουάρες να σκοράρει.

Προτεινόμενο στοίχημα: η νίκη της Μπαρτσελόνας και στα δύο ημίχρονα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *