The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον στις 19/8/2016 στις 10:00 μ.μ.

ManchesterUnited-Southampton-19.08

Στις 19 Αυγούστου του 2016 στις 10:00 μ.μ. στον αγώνα του δεύτερου γύρου της Premier League της Αγγλίας στο γήπεδο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει εναντίον της Σαουθάμπτον.

Μετά από μια άλλη σεζόν με μη ικανοποιητικά αποτελέσματα παραιτήθηκε ο Louis Van Gaal, στη θέση του διορίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισε να αγοράζει τους καλύτερους παίκτες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Έτσι, οι νεοφερμένοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ιμπραΐμοβιτς, Mkhitaryan, Ερίκ Μπαγί και Πογκμπά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν με τη νίκη στο Super Cup της Αγγλίας πάνω στη Λέστερ 1:2, η οποία διήρκεσε και στον αγώνα του πρώτου γύρου της Premier League Αγγλίας, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας νίκησε την Μπόρνμουθ 1:3.

Με τη σειρά της η ποδοσφαιρική ομάδα της Σαουθάμπτον, ως αποτέλεσμα ενός άψογου παιχνιδιού στο τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος, κατάφερε να κερδίσει το άμεσο εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Europa League. Ως αποτέλεσμα των 38 γύρων οι “Άγιοι” σκόραραν 63 πόντους με διαφορά τερμάτων 59:41 και πήραν την 6η θέση στη βαθμολογία. Η Σαουθάμπτον είχε κάποιες αλλαγές σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Η κύρια είδηση ήταν η αλλαγή του προπονητή, όπου στη θέση του Ronald Kumani, ο οποίος αναχώρησε στην Έβερτον, ήρθε ο Γάλλος τεχνικός Claude Puel. Τη νέα σεζόν η Σαουθάμπτον άρχισε με μια ισοπαλία στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Γαλλίας εναντίον της Γουότφορντ 1:1.

Πρόβλεψη

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε προσωπικών συναντήσεων μεταξύ αυτών των ομάδων, δύο φορές νικούσαν οι παίκτες της Σαουθάμπτον, επίσης δύο φορές νίκησαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 1 ισοπαλία αντίστοιχα. Με δεδομένο το πόσο έντονα η Μάντσεστερ πραγματοποίησε τη μεταγραφική εκστρατεία, φυσικά, από την ομάδα αναμένουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ο επερχόμενος αγώνας στο «Old Trafford» θα είναι ο πρώτος για το νέο προπονητή, οπότε κανένα άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν θα ληφθεί υπόψη. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *