The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σέλτικ – Χάποελ Μπερ Σεβά 17/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

Celtic--BeerSheva-17.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

Στον γύρο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η πρωταθλήτρια της Σκωτίας η Σέλτικ θα παίξει με την πρωταθλήτρια του Ισραήλ την ομάδα Χαποέλ από την πόλη Μπερ Σεβά. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης θα διεξαχθεί στην αρένα των Βρετανών «Σέλτικ Παρκ», και οι εταιρείες στοιχημάτων χωρίς δισταγμό έδωσαν την υπεροχή σε αυτή την συνάντηση στους μελλοντικούς γηπεδούχους.

Μετά από δύο γύρους

Στο πλαίσιο του Scottish Premier League της σεζόν 2016-17 έχουν παιχτεί δύο γύροι. Η Σέλτικ νίκησε τους αντιπάλους της δύο φορές, στην αρχή κέρδισε τη Μάδεργουελ 7:0 και στη συνέχεια εκτός έδρας τη Χαρτ οφ Μιντλόθιαν 2:1. Στο πλαίσιο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ η βρετανική ομάδα έχει ήδη παίξει δύο γύρους. Στο δεύτερο γύρο των προκριματικών οι Κέλτες ήταν ισχυρότεροι της Γιβραλτάρ Λίνκολν, και στον τρίτο γύρο με δυσκολία κέρδισαν την Αστάνα από το Καζακστάν.

Εάν η Σέλτικ έφτασε πολύ αναμενόμενα το στάδιο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, από την ισραηλινή πρωταθλήτρια μια τέτοια γρηγοράδα λίγοι περίμεναν. Στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Χάποελ ήταν ισχυρότερη της πρωταθλήτριας Μολδαβίας, της Σερίφ, και στον τρίτο γύρο εντυπωσιακά νίκησε στο συνολικό αποτέλεσμα την ομάδα από την Ελλάδα τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ήταν ξεκάθαρο φαβορί, τόσο στο εντός έδρας αγώνα, όσο και στο εκτός έδρας, αλλά τα χρήματα και τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο, ενώ η τάξη βοηθάει πολύ.

Πρόβλεψη

Η Χάποελ αυτή τη σεζόν δείχνει “πάτο” στο ποδόσφαιρο και σε δύο εκτός έδρας ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα από το Ισραήλ ποτέ δεν έχει χάσει. Περίπου το ίδιο οι Νότιοι θα έρθουν να παίξουν στη Γλασκώβη. Για τη Σέλτικ ο απώτερος στόχος είναι να σκοράρει και να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να μην χάσει από τη δυσάρεστη ισραηλινή πρωταθλήτρια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3,0 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *