The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Πόρτο – Ρόμα στις 17/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

Porto-Roma-17.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

Η κεντρική αναμέτρηση του προκριματικού γύρου των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Πόρτο Πορτογαλίας και της ιταλικής ομάδας Ρόμα. Και οι δύο ομάδες στις συνθέσεις και τις φιλοδοξίες τους είναι έτοιμες να παίξουν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κάποιος θα πρέπει να κάνει πίσω. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία και οι γηπεδούχοι σ’ αυτό υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί, αλλά οι Ρωμαίοι δεν μπορεί να υποτιμηθούν, αφού οι “λύκοι” γνωρίζουν πολύ καλά να παίζουν εκτός έδρας.

Η Πόρτο έκανε ενεργή προετοιμασία για τη σεζόν που άρχισε, οι “δράκοι” έπαιξαν επτά φιλικούς αγώνες, όπου σημείωσαν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα από την ΠΣΒ Ολλανδίας με σκορ 0:3. Εκτός από τους φιλικούς αγώνες η ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο έχει ήδη παίξει ένα επίσημο ματς στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Η Πόρτο εκτός έδρας νίκησε τη Ρίο Άβε με σκορ 3:1 και μαζί με την Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Μποαβίστα βρίσκεται στις πρώτες γραμμές στη βαθμολογία του Sagres League.

Με τη σειρά της η Ρόμα δεν έχει παίξει ακόμα κανένα επίσημο αγώνα στη σεζόν που ξεκίνησε. Η Serie A ξεκινά μόλις στις 20 Αυγούστου, οπότε οι «λύκοι» από την άποψη της αγωνιστικής πρακτικής έχουν ορισμένη καθυστέρηση από το μέλλον τους αντίπαλο. Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα Ιταλίας η Ρόμα σχεδόν δεν έχανε εκτός έδρας, και αυτήν την ικανότητά τους οι Ρωμαίοι θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν και στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας στην Πορτογαλία θα είναι ο πρώτος στη σειρά, έτσι οι αντίπαλοι θα εξετάζουν προσεκτικά ο ένας τον άλλο και θα παίξουν πολύ προσεκτικά, διότι κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει τη θέση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι μέλλον αντίπαλοι γνωρίζουν πολύ καλά να αμύνονται, γι’ αυτό η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 2,5 με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *