The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γιανγκ Μπόις – Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ στις 16/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

YoungBoys-Monchengladbach-16.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

Ένα από τα παιχνίδια του γύρο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση της ελβετικής Γιανγκ Μπόις και γερμανικής Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Οι Ελβετοί για άλλη μια φορά προσπαθούν να περάσουν στο τουρνουά ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μάταια προς το παρόν. Θα καταφέρουν τα “πιτσιρίκια” να δώσουν μάχη σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες στη Γερμανία τουλάχιστον εντός έδρας;

Υπάρχουν προβλήματα

Η Γιανγκ Μπόις έχει παίξει τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε στην Ελβετία. Η ομάδα του Hütter Adolf έχασε δύο φορές: από τη Λουγκάνο και τη Μπάζελ, και δύο φορές νίκησε τη Τουν και τη Σεν Γκάλεν. Επιπλέον, η Γιανγκ Μπόις στον τρίτο προκριματικό γύρο εντυπωσιακά νίκησε στο σύνολο τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία ήταν ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Η συνάντηση στο Λβιβ έληξε με τη νίκη των “ανθρακωρύχων” 2:0, ενώ στη Βέρνη οι Ελβετοί πήραν την πειστική εκδίκηση και στα πέναλτι νίκησαν τη Σαχτάρ.

Χωρίς πρακτική

Η Γιανγκ Μπόις ήδη έχει παίξει επίσημα παιχνίδια, ενώ η Μπορούσια Γερμανίας παίζει αποκλειστικά φιλικούς αγώνες. Η Μπουντεσλίγκα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, και αυτό μπορεί να κρύβει προβλήματα για τους “επιβήτορες”. Σε γενικές γραμμές, η γερμανική ομάδα φαίνεται ισχυρότερη από τη ελβετική, αλλά χωρίς την πρακτική των επίσημων αγώνων είναι δύσκολο να πει κανείς για την πραγματική ετοιμότητα της Μπορούσιας Μενχενγκλάντμπαχ αυτή τη στιγμή. Στους φιλικούς αγώνες οι παίκτες του Andre Schubert με αυτοπεποίθηση νίκησαν Μόναχο 1860, Τσέμνιτσερ και Έσσεν, έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με Λάτσιο.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια είναι ξεκάθαρο φαβορί της αντιπαράθεσης με Γιανγκ Μπόις, αλλά επίσης πρέπει να πούμε ότι οι «επιβήτορες» δεν παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο εκτός έδρας, ενώ οι “νέοι” πολύ σίγουρα παίζουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους, ρωτήστε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Γιανγκ Μπόις δε θα χάσει με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *