The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τσέλσι – Γουέστ Χαμ στις 14/8/2016 στις 10:00 μ.μ.

Chelsea-WestHam-15.08 (2)

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, 1ος γύρος

Στο πλαίσιο του 1ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Τσέλσι και Γουέστ Χαμ, το οποίο θεωρείται ένα από τις πιο πικρές αντιπαλότητες στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Σε ένα άλλο ματς του πρώτου γύρου Άρσεναλ – Λίβερπουλ θα συναντηθούν μεταξύ τους οι μεγιστάνες.

Τσέλσι

Οι “αριστοκράτες” απέτυχαν εντελώς στην περασμένη σεζόν, τερματίζοντας στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν η Τσέλσι νίκησε εντός έδρας μόνο 5 φορές.

Ο επικεφαλής προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο άφησε την ομάδα πριν από το τέλος της σεζόν, ο Antonio Conte πρόκειται τώρα να οικοδομήσει μια νέα ομάδα. Πρόσφατα διορισμένος τεχνικός της Τσέλσι είναι γνωστός για τη δουλειά του στη Γιουβέντους, και αυτό το καλοκαίρι στο Euro ήταν προπονητής της εθνικής Ιταλίας.

Το καλοκαίρι στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών οι “μπλε” νίκησαν τη Λίβερπουλ (1:0), έχασαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης (3:2), και κέρδισαν τη Μίλαν (1:3). Σε άλλα φιλικά παιχνίδια οι “αριστοκράτες” έχασαν από τη Ράπιντ (2:0), νίκησαν τη Volfsberger (0:3) και Βέρντερ (2:4).

Εκτός εποχής η Τσέλσι έχει σκοράρει πολλά (13), αλλά και έχασε πολλά γκολ (8). Ενάντια στην Γουέστ Χαμ δεν θα παίξει ο John Obi Mikel (είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας), και πιθανόν να μη βγει στο γήπεδο ο John Terry (τραυματισμός στο κεφάλι).

Γουέστ Χαμ

Για τα “σφυριά” η περασμένη σεζόν ήταν λίγο πολύ επιτυχής. Η ομάδα πήρε την 7η θέση, και προκρίθηκε από αυτή τη θέση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Το καλοκαίρι η Γουέστ Χαμ έπαιξε 6 φιλικούς αγώνες. Τα “σίδερα” νικήθηκαν από τη Σιέτλ (3:0), Ρουμπίν Καζάν με το ίδιο σκορ, καθώς και από τη Γιουβέντους (2:3). Με ισοπαλία με αποτέλεσμα 2:2 έληξαν οι αγώνες με Καρολίνα και Σλοβάτσκο. Με σκορ 3:0 τελείωσε επίσης η συνάντηση με τη Καρλσρούη υπέρ της Γουέστ Χαμ.

Στο Europa League οι παίκτες του Μπίλιτς στο άθροισμα των δύο αγώνων νικήσαν τη Domžale (4:2). Το καλοκαίρι στην ομάδα ήρθαν ο Lansini, Aya, Martinez, Feghouli, Nordtveit.

Στο επερχόμενο αγώνα με τη Τσέλσι λόγω τραυματισμού δεν θα παίξουν ο Kressuel και ο Lansini. Την περασμένη σεζόν οι μπορντό-μπλε έπαιξαν ισοπαλία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με σκορ 2:2, και πριν από αυτό δεν μπορούσαν να σκοράρουν στους “αριστοκράτες” σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια (3:0 το 2011, 2:0 στο 2013, 0:0 και 2:0 το 2014).

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι – Γουέστ Χαμ:

Η Τσέλσι παραδοσιακά θεωρείται φαβορί στους αγώνες με τη Γουέστ Χαμ. Παρά τον ανασχηματισμό, οι «αριστοκράτες» πρέπει να νικήσουν ένα τέτοιο αντίπαλο, όπως η Γουέστ Χαμ, δεδομένου ότι τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια οι γηπεδούχοι δεν έχαναν. Η Τσέλσι έχασε αρκετά στα παιχνίδια εκτός εποχής (13:8), την περασμένη σεζόν η ομάδα έχανε γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι (την τελευταία φορά τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους η Τσέλσι νίκησε με σκορ 4:0 την Άστον Βίλα εκτός έδρας). Επίσης στα τελευταία ματς οι ομάδες έπαιξαν αρκετά αποτελεσματικά (2:1 στο Ολυμπιακό Στάδιο, 2:2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ»). Στο επερχόμενο αγώνα η Τσέλσι φαίνεται φαβορί, ωστόσο και οι δύο ομάδες είναι σε θέση να σκοράρουν.

Προτεινόμενο στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,80


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *