The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα στις 14/8/2016 στις 11:00 μ.μ.

Sevilla-Barcelona-14.08

Σούπερ Καπ Ισπανίας

Η επίσημη σεζόν στην Ισπανία ξεκινά με δύο αγώνες του Σούπερ Καπ της χώρας μεταξύ της Σεβίλλης και της Μπαρτσελόνας. Το πρώτο παιχνίδι αυτής της αντιπαράθεσης θα πραγματοποιηθεί στη Σεβίλλη την ερχόμενη Κυριακή. Οι Bookmakers θεωρούν τη Μπαρτσελόνα ξεκάθαρο φαβορί του παιχνιδιού, αλλά ας μην ξεχνάμε για το γεγονός ότι Σεβίλλη είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, η οποία στο δικό της “Pishuane” μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ακόμη και τη νυν πρωταθλήτρια της Ισπανίας.

Η Σεβίλλη αυτή τη σεζόν έχει καταφέρει να παίξει ένα επίσημο παιχνίδι, συνάντηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό το παιχνίδι έγινε στο νορβηγικό γήπεδο «Lerkendal» στις 9 Αυγούστου. Οι παίκτες του Sampaoli στον αγώνα με μία από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο φαινόταν πολύ ωραία και μάλιστα είχαν την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους το τρόπαιο, αφού τα «ζαχαρωτά» έχουν καλύψει τη διαφορά μόνο στο 90ο+3 λεπτό, ενώ πριν η Σεβίλλη νικούσε 2:1. Στην παράταση ο Carvajal έφερε στη Ρεάλ Μαδρίτης το Σούπερ Καπ.

Η Μπαρτσελόνα εκτός εποχής συμμετείχε στο Διεθνές Champions Cup, στο οποίο έχει παίξει τρία παιχνίδια. Τις συναντήσεις εναντίον της Σέλτικ και Λέστερ έχει κερδίσει, αλλά τον αγώνας ενάντια της Λίβερπουλ έχασε 0:4. Εκτός από αυτούς τους αγώνες οι Καταλανοί έπαιξαν το παιχνίδι με τη Σαμπντόρια και κέρδισαν τους Γενουάτες με σκορ 3:2. Η Προετοιμασία της Μπαρτσελόνας ξεκίνησε πρόσφατα, έτσι ίσως δεν πρέπει να αναμένουμε από αυτή την ομάδα μέγιστο της απόδοσης σε αυτό το σημείο της σεζόν. Επιπλέον, ο Neimar σίγουρα δεν θα υπάρχει στη σύνθεση της ομάδας, επειδή ο Βραζιλιάνος υπερασπίζεται τα χρώματα της Ολυμπιακής του ομάδας στο σπίτι.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη στο επερχόμενο παιχνίδι έχει όλες τις πιθανότητες τουλάχιστον να μην χάσει από το τρομερό αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Σεβίλλη +1,5 με απόδοση 1,49 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *