The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Κολομβία – Παραγουάη στις 8/6/2016, 05:30 π.μ.

Colombia-Paraguay-8.06

Στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου της Αμερικής η εθνική Κολομβίας, η οποία νίκησε τους Αμερικανούς στον πρώτο γύρο με σκορ 1:0, θα παίξει με την ομάδα της Παραγουάη, η οποία, με τη σειρά της, έχει ολοκληρώσει τον πρώτο αγώνα του τουρνουά με ισοπαλία 1:1 με την ομάδα της Κόστα Ρίκα.

Ονειρεύοντας τα πλέι-οφ

Η κολομβιανή ομάδα έφτασε στις ΗΠΑ με μια πολύ ισχυρή σύνθεση, οπότε σοβαρά υπολογίζει τουλάχιστον την πρόκριση από τον όμιλο, και τότε ποιος ξέρει, ίσως θα παλέψει και για τον τίτλο. Στον πρώτο αγώνα του τουρνουά κόντρα στην εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών οι Κολομβιανοί πήγαν καλά σχεδόν από την αρχή του αγώνα, ο Ζαπάτα σκόραρε το πρώτο γκολ ήδη στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού, ενώ ο Ροντρίγκεζ έχει αυξήσει το σκορ στο 42ο λεπτό από το πέναλτι. Το αποτέλεσμα του αγώνα εναντίον τους οικοδεσπότες του τουρνουά είναι 2:0 υπέρ τους Κολομβιανούς, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου Α μετά τον πρώτο γύρο.

Τρέχουσα εθνική ομάδα της Παραγουάης δεν είναι τόσο ισχυρή όσο πριν από λίγα χρόνια. Τώρα αυτή η ομάδα περνάει μια αλλαγή γενεών, που αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα της ομάδας. Στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Νοτιοαμερικανική ζώνη η ομάδα του Ramon Diaz είναι μόνο στην έβδομη θέση, απέχοντας από τον ηγέτη, την ομάδα της Ουρουγουάης, τέσσερις βαθμούς.

Πρόβλεψη

Οι Κολομβιανοί έχουν στόχο τα πλέι-οφ, κατά προτίμηση από την πρώτη θέση του ομίλου τους. Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή έχει ήδη γίνει: νίκη στους Αμερικανούς, τώρα σειρά έχει η ομάδα της Παραγουάης, με την οποία οι Κολομβιανοί έχουν παλιούς λογαριασμούς, αλλά άριστη στατιστική των τελευταίων προσωπικών αγώνων. Οι Κολομβιανοί τρεις φορές στη σειρά νικούσαν τους Παραγουανούς, και πρόκειται να το ξανακάνουν, αυτή τη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κολομβίας με απόδοση 1,80 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *