The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπορούσια – Μπάγερν Μονάχου στις 14/8/2016 στις 9:30 μ.μ.

Dortmund-BayernMunich-14.08

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπορούσια – Μπάγερν Μονάχου στις 14/8/2016 στις 9:30 μ.μ.

Σουπερ καπ Γερμανίας

Οι κάτοχοι του Κυπέλλου Γερμανίας και ταυτόχρονα πρωταθλητές της χώρας θα συναντηθούν με τη δεύτερη πρωταθλήτρια και φιναλίστ του εθνικού κυπέλλου.

Μπορούσια

Η Ντόρτμουντ είναι ομάδα νούμερο 1 σε όλη τη Γερμανία, αλλά μετά τη Μπάγερν Μονάχου. Εύγλωττα μαρτυρούν αυτό τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν. Οι «Μέλισσες» έμειναν πίσω από τους πρωταθλητές 10 μονάδες στο πρωτάθλημα και πήραν τη δεύτερη θέση, και στο Κύπελλο Γερμανίας έχασαν από τους ίδιους τους Βαυαρούς στα πέναλτι 3:4, παίζοντας στο κανονικό χρόνο 0:0.

Ο Thomas Tuchel καλά προετοίμασε την Μπορούσια για αυτή τη σεζόν. Σύνολο μέχρι σήμερα η Ντόρτμουντ έχει πραγματοποιήσει 8 αγώνες δοκιμή. Πρώτες τέσσερις συναντήσεις ήταν στο σπίτι με γερμανικούς συλλόγους, εκεί σημειώθηκαν 3 νίκες και μία ήττα από τη Μόναχο 1860 με σκορ 1:0.

Στη συνέχεια οι “μέλισσες” έχουν λάβει μέρος στο Διεθνές Champions Cup στο Πεκίνο. Η πειστική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4:1, ήττα στα πέναλτι 5:6 από τη Μάντσεστερ Σίτι (1:1 στο κανονικό χρόνο).

Μετά την επιστροφή στην Ευρώπη η Μπορούσια έπαιξε ισοπαλία με την αγγλική Σάντερλαντ 1:1, και έχασε από την ισπανική Ατλέτικο από Μπιλμπάο 0:1. Συνολικά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν η Ντόρτμουντ έχει σκοράρει 16 γκολ και έφαγε 9.

Το καλοκαίρι η ομάδα έχασε πολλούς βασικούς παίκτες στο πρόσωπο του Mats Hummels, ο οποίος πήγε στη Μπάγερν, και ο Ilkay Gundogan (ΜΣ), Henrik Mkhitaryan (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Jakub Błaszczykowski (Βόλφσμπουργκ).

Αλλά επέστρεψε πίσω στη Ντόρτμουντ ο “άσωτος υιός” Μάριο Γκέτσε, ο οποίος επί 3 χρόνια ήταν στην «χρυσή κλουβί Βαυαρίας», και μαζί με αυτόν ήρθαν ακόμα ο Μαρκ Μπάρτρα (“Μπάρσα”), Αντρέ Σίρλε (Βόλφσμπουργκ), Ουσμάν Dembele (“Ρεν”) και άλλοι.

Μπάγερν

Οι νίκες του Μονάχου στη Γερμανία έχουν κουράσει όλους, εκτός από τους οπαδούς της Μπάγερν. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών οι Βαυαροί 4 φορές έγιναν πρωταθλητές Γερμανίας, 3 φορές κέρδισαν το Εθνικό Κύπελλο και μια φορά κέρδισαν το Σούπερ Καπ.

Την προετοιμασία για τη σεζόν η ομάδα ξεκίνησε με το νέο προπονητή. Τη θέση του Josep Guardiola, ο οποίος έφυγε στη Μάντσεστερ, πήρε ο Ιταλός Carlo Ancelotti.

Η Lippstadt είναι ομάδα της Δυτική Ομπερλίγκα, με ην οποία έπαιξε τον πρώτο της αγώνα δοκιμή η Μπάγερν (νίκησε 4:3). Μετά η Μπάγερν φιλοξενούσε τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχασε από τους Γερμανούς 1:0. Στη συνέχεια οι Βαυαροί νίκησαν την ομάδα από τη Νότια Ομπερλίγκα: Λάντσχουτ Kenibalz (3:0).

Η Πρωταθλήτρια Γερμανίας έλαβε επίσης μέρος στο Διεθνές Champions Cup και στο πρώτο παιχνίδι στο τουρνουά έχασε από τη Μίλαν στα πέναλτι 3:5 (3:3 στο κανονικό χρόνο). Στο δεύτερο αγώνα του Διεθνούς Κυπέλλου η Μπάγερν πήρε μια πειστική εκδίκηση επί της ομάδας του Μιλάνου, αν και αυτή τη φορά νικήθηκε η Ίντερ (4:1). Το τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης, η οποία έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, η Μπάγερν έχασε με σκορ 0:1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκτός από το Mats Hummels, ο οποίος ήρθε από τη Ντόρτμουντ, η σύνθεση της ομάδας ενισχύθηκε από ένα ακόμα αστέρι, τον Πορτογάλο Ρενάτο Σάντσες από τη Μπενφίκα. Κανέναν από τους βασικούς ερμηνευτές η Μπάγερν αυτό το καλοκαίρι δεν έχασε.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορούσια – Μπάγερν

Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι το παιχνίδι θα είναι αποτελεσματικό με το πλεονέκτημα της Μπάγερν. Αλλά για εμάς είναι ένας τυπικός αγώνα 3 αποτελεσμάτων, άλλωστε, μπορεί εύκολα όσο να κερδίσει το όβερ 2,5, τόσο και να τελειώσει 0:0. Τα στατιστικά στοιχεία στους αγώνες για το Σούπερ Καπ είναι στην πλευρά των «μελισσών». Η Μπορούσια έχει κερδίσει δύο φορές την προσωπική μονομαχία με τους Βαυαρούς στο πλαίσιο του τουρνουά αυτού, ενώ η Μπάγερν γιόρτασε τη νίκη επί της Ντόρτμουντ μόνο μία φορά. Προς το παρόν δεν βλέπουμε πλεονέκτημα της ομάδας από το Μόναχο, αλλά και στους “κίτρινο-μαύρους” δεν θα στοιχηματίσουμε.

Συνιστώμενο στοίχημα: Γκολ και στα δύο ημίχρονα: Όχι με απόδοση 2,20


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *