The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Άρσεναλ – Λίβερπουλ στις 14/8/2016 στις 6:00 μ.μ.

Arsenal-Liverpool-14.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στο κεντρικό ματς του πρώτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα συναντηθούν η Άρσεναλ Λονδίνου και η Λίβερπουλ. Σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν οι ομάδες δεν έχουν αλλάξει πολύ, οι προπονητές είναι ίδιοι, ενώ οι συνθέσεις ενισχύθηκαν ελαφρώς. Σε αυτό το πλαίσιο το επερχόμενο παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Άρσεναλ φαινόταν πολύ καλά στα παιχνίδια εκτός εποχής. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να πετάξουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έπαιξαν με τα αστέρια των MLS και κέρδισαν το «Dream Team» με σκορ 2:1. Επιπλέον, οι “κανονιέρηδες” στους φιλικούς αγώνες νίκησαν 3:1 τη Γκουανταλαχάρα, 8:0 τη Viking και 3:2 τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο αγώνας ενάντια των «πολιτών» πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία, τα γκολ στην σύνθεση των «ερυθρόλευκων» είναι στο λογαριασμό του Ivobi, Γουόλκοτ και Ακπόμ.

Από το τηγάνι στη φωτιά

Ενώ η Λίβερπουλ εκτός αγωνιστικής εποχής έδειξε ασταθές αποτελέσματα, μερικές φορές ακόμη και αντιφατικά. Για παράδειγμα, στις 6 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Champions Cup, οι “ερυθροί” νικάνε τη Μπαρτσελόνα με σκορ 4:0, και την επόμενη μέρα κιόλας στο Mainz χάνουν από την τοπική ομάδα με σκορ 0:4. Ίσως στη Λίβερπουλ για να αντιμετωπίσει επαρκώς τους Γερμανοί δεν έφτασε απλά ο χρόνος για την ανάκαμψη, αλλά να χάσει από τον καθόλου μεγιστάνα της Μπουντεσλίγκα με τέτοιο σκορ για την ομάδα με υψηλούς στόχους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας είναι απρέπεια.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ πάντα έπαιζε δυνατά στο δικό της «Emirates» και είναι απίθανο το επερχόμενο παιχνίδι να αποτελεί εξαίρεση. Οι Λονδρέζοι φαινόταν πολύ ωραία στα παιχνίδια εκτός εποχής, ενώ η Λίβερπουλ είναι ακόμα σε αναζήτηση του παιχνιδιού της και δύσκολα στον αγώνα κατά των «κανονιέρηδων» θα δούμε την ακεραιότητα στις δράσεις των “ερυθρών”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,75 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *