The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 14/8/2016 στις 3:30 μ.μ.

Bournemouth-MU-14.08 (1)

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μπόρνμουθ εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Sir Alex είχε ήδη παίξει ένα επίσημο ματς, ενώ τα “κερασάκια” προετοιμαζόντουσαν για το επερχόμενο παιχνίδι, παίζοντας αποκλειστικά  τους φιλικούς αγώνες.

Χωρίς ήττες

Η Μπόρνμουθ, όσον αφορά την προετοιμασία για τη σεζόν, έπαιξε έξι φιλικούς αγώνες, όπου σημείωσε τρεις νίκες με τρεις ισοπαλίες. Η νίκες συνέβη στη Μινεσότα Σταρς, Κάρντιφ Σίτι και Ανζέ, ενώ ισοπαλίες ήταν με τη Βαλένθια, Ρέντινγκ και Πόρτσμουθ. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να παραδεχτούμε, ότι η ομάδα του Eddie Howe έχει προετοιμαστεί  για τη σεζόν στο καλό επίπεδο, και αυτή η ομάδα και πάλι, όπως και την περασμένη σεζόν, θα μπορέσει αξιοπρεπώς να αντισταθεί στους ισχυρότερους αγγλικούς συλλόγους.

Όσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η προετοιμασία της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια μας. Στην αρχή οι “κόκκινοι διάβολοι”, στο πλαίσιο του Διεθνούς Champions Cup, πέταξαν στην Κίνα, όπου πραγματοποιούσαν ένα φιλικό αγώνα εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον οποίο έχασαν με σκορ 1:4. Μετά υπήρχε η νίκη εναντίον τη Γαλατασαράι στο φιλικό αγώνα και μια ισοπαλία με την Έβερτον. Και στις 7 Αυγούστου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα για το Σούπερ Καπ Αγγλίας κέρδισε τη Λέστερ με σκορ 2:1. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δυναμώσει σημαντικά εκτός εποχής, στην ομάδα εντάχθηκαν ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Mkhitaryan, και υπάρχουν πιθανότητες ότι επιτέλους οι «διάβολοι» θα αγωνιστούν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Η Μπόρνμουθ σίγουρα είναι μια καλή ομάδα, η οποία επίσης θα παίξει εντός έδρας της, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται τώρα αρκετά καλά, η ομάδα έχει καλά κίνητρα και ωραίο προπονητή, ο οποίος θέλει να κερδίζει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο με απόδοση 1,44 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *