The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Χαλ Σίτι – Λέστερ στις 13/8/2016 στις 14:30

HullCity-Leicester-13.08

Λιγκ 1 Γαλλίας, 1ος γύρος.

Στατιστικές προηγούμενων συναντήσεων

Αποδόσεις της εταιρεία Paris Match: νίκη της Χαλ Σίτι – 3.80, ισοπαλία – 3,30, νίκη της Λέστερ – 2.05.

Χαλ Σίτι

Την περασμένη σεζόν η Χαλ Σίτι πέρασε στο Πρωτάθλημα, όπου πήρε την τέταρτη θέση. Διαμέσου των πλέι-οφ η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας κερδίσει δύο από τους τρεις αγώνες με ξηρό σκορ. Η απόδοση στο στοίχημα ότι οι “Τίγρεις” θα κερδίσουν και δεν θα χάσουν είναι 6.00.

Εκτός εποχής η ομάδα του Mike Phelan έπαιξε οκτώ φιλικά παιχνίδια, πέντε εκ των οποίων κέρδισε και έχασε μόνο ένα. Μόνο σε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια η Χαλ απέτυχε να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ στον αγώνα.

Λέστερ

Οι “Αλεπούδες” κέρδισαν μόνο έναν αγώνα από τους τέσσερις προηγούμενους εναντίον της Χαλ Σίτι και ταυτόχρονα στην κανονική διάρκεια του αγώνα σκόραραν μόνο ένα γκολ. Η απόδοση του στοιχήματος για το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χτυπήσουν το ατομικό τόταλ 1,5 γκολ είναι 1,60.

Η τρέχουσα πρωταθλήτρια της Αγγλίας έχει ήδη ξεκινήσει την καινούρια εποχή με τον αγώνα για το Super Cup της χώρας. Δυστυχώς, σε αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η τύχη χαμογέλασε στους “κόκκινους διάβολους”, οι οποίοι άρπαξαν τη νίκη στο τέλος του αγώνα 2:1. Η Λέστερ, παρά την κατάστασή της, δεν ήταν φαβορί της μονομαχίας αυτής, αλλά μπόρεσε να παίξει με την ενδεκάδα από τη Μάντσεστερ ίσα. Γκολ στους “Blue” είναι στο λογαριασμό του ανήσυχου Jamie Vardy.

Πρόβλεψη: Χαλ Σίτι – Λέστερ

Η Λέστερ την περασμένη σεζόν έδειξε ότι τους αγώνες εναντίον ακόμη και των πιο δυνατών αντιπάλων μπορεί και πρέπει να κερδίσει. Τώρα κάθε σύλλογος θα προσπαθήσει να επαναλάβει αυτό το αποτέλεσμα. Οι «Αλεπούδες» θα περάσουν πολύ δύσκολα στο Χαλ, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο του παιχνιδιού τους, το οποίο το έδειξε στο Super Cup, μπορούν να υπολογίζουν τη νίκη.

Δημοφιλές στοίχημα: νίκη της Λέστερ


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *