The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Αμιένη – Ρεμς στις 1/8/2016 στις 21:30

Amiens-Reims-01.08

Την Δευτέρα, 1 Αυγούστου στις 21:30 στην Αμιένη η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο “Stade de la Likon” στον πρώτο γύρο της γαλλικής Λιγκ 2 θα φιλοξενεί τη Ρεμς.

Η Αμιένη, χάρη στο καλό τελείωμα στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν στη Λιγκ 3, όταν η ομάδα δεν έχασε 12 παιχνίδια στη σειρά, έχοντας κερδίσει 7 παιχνίδια με 5 ισοπαλίες, με 55 πόντους και με διαφορά τερμάτων 44:35 πήρε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη και αυξήθηκε στην τάξη. Το καλοκαίρι πριν από την έναρξη της νέας σεζόν η Αμιένη έπαιξε τρεις ελεγκτικούς αγώνες, νίκησε τη Βαλενσιέν 1:0 και την Αμιένη AC 3:0 και έπαιξε ισοπαλία 1:1 με τη Ρεμς. Έτσι, το αήττητο σερί της ομάδας έχει 15 παιχνίδια και τρέχει από τις 27 Φεβρουαρίου.

Η Ρεμς είναι επίσης αρχάριος αυτής της σεζόν της Λιγκ 2, αλλά σε αντίθεση με τον αντίπαλο δεν είχε ανέβει, αλλά κατέβηκε στη δεύτερη κατηγορία δύναμης της Γαλλίας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν 2015/16 η Ρεμς με 39 πόντους και διαφορά τερμάτων 44-57 πήρε τη 18η θέση στη Λιγκ 1 και αποκλείστηκε από την ελίτ. Κατά τη θερινή περίοδο η Ρεμς έπαιξε τρία παιχνίδια και όλα τελείωσε ειρηνικά, 0:0 με τη Σαρλερουά και δύο φορές 1:1 με την Αμιέν και Νανσί. Ο κύριος λόγος του αποκλεισμού της Ρεμς από τη ελίτ είναι αδύναμο παιχνίδι εκτός έδρας, το 2016 σε 11 συναντήσεις η ομάδα σημείωσε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και οχτώ ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ρεμς και η Αμιέν έπαιζαν τακτικά μεταξύ τους από το 2000, χωρίς ιδιαίτερο πλεονέκτημα μιας από τις ομάδες. Κατά την έναρξη του πρωταθλήματος όλες οι ομάδες είναι ίσιες, δεδομένης της καλοκαιρινή ισοπαλίας 1:1 των ομάδων, στο σημερινό αγώνα θα στοιχηματίσω στο under. Η πρόβλεψή μου είναι under 2,5.

Πρόβλεψη: under 2,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *