The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα ΠΣΖ – Λέστερ Σίτι στις 31/7/2016 στις 06:30 π.μ.

PSG-Leicester-31.07

Τουρνουά: Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Ένα; από τα παιχνίδια της Κυριακής του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών, το οποίο λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών, Αυστραλίας και Κίνας, θα είναι αναμέτρηση των δύο πρωταθλητριών της Γαλλίας και της Αγγλίας. Η ΠΣΖ θα παίξει εναντίον της Λέστερ Σίτι. Οι “Βάτραχοι” στο σημερινό τουρνουά έχουν ήδη παίξει δύο παιχνίδια, ενώ η Λέστερ Σίτι πραγματοποίησε μόνο ένα ματς.

Τέλεια φόρμα

Ο Emery δεν πρόλαβε νε έρθει σε ΠΣΖ, και έχει ήδη αποδειχθεί σχεδόν σε όλους, ότι έχει μέλλον σε αυτή την ομάδα, και η φυγή του Ιμπραΐμοβιτς δεν θα επηρεάσει τη δυνατότητα των Παριζιάνων και την επιθετική δύναμη της ομάδας. Στους δύο πρώτους αγώνες του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να σκοράρει έξι γκολ, ενώ έφαγε μόνο δύο. Οι Παριζιάνοι με το ίδιο σκορ 3:1 νίκησαν την Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρώτο παιχνίδι στις ΗΠΑ

Για τη Λέστερ το επερχόμενο παιχνίδι εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι το πρώτο σε αμερικανικό έδαφος, παρά το γεγονός ότι οι «αλεπούδες» έχουν ήδη παίξει ένα φιλικό με την Σέλτικ στο πλαίσιο του ΔΚΠ. Η συνάντηση εκείνη έλαβε χώρα στο γήπεδο της ομάδα της Σκωτίας, ο αγώνας έληξε με σκορ 1:1. Μετά τον αγώνα οι αντίπαλοι είχαν τα πέναλτι, όπου ήταν ισχυρότεροι οι παίκτες της Λέστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ θα χρειαστεί κάποιο εγκλιματισμό, επειδή στις Ηνωμένες Πολιτείες εντελώς διαφορετικές ζώνες ώρας από ό, τι είναι στην Ευρώπη, ενώ οι παίκτες της ΠΣΖ νιώθουν ωραία στον Νέο Κόσμο και έχουν νικήσει όλους με όσους έπαιξαν. Ο Unai Emery θέλει να κάνει από τους Παριζιάνους ένα πραγματικό Superclub με τα τρόπαια και επιτεύγματα, και γι’ αυτό ενσταλάζει το πνεύμα των νικητών στους παίκτες του από τους φιλικούς αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,44 στην εταιρεία 365bet.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *