The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι στις 30/7/2016 στις 20:00

Real-Chelsea-30.07

Τουρνουά: Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Μας περιμένει ένας άλλος αγώνας στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 30 Ιουλίου, η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι Λονδίνου. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει από ένα φιλικό αγώνα σε αυτό το τουρνουά, ολοκληρώνοντας τους αγώνες τους με αντίθετα αποτελέσματα, η Τσέλσι με τέλειο στυλ νίκησε τη Λίβερπουλ με σκορ 1:0, ενώ οι Ισπανοί έχασαν από τη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 1:3.

Για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία την περασμένη σεζόν κατάφερε να κερδίσει το Champions League, το πρώτο παιχνίδι του προκριματικού τελείωσε με ήττα. Η ΠΣΖ με επικεφαλή τον Emery και χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς δείχνει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, νίκησε την Ίντερ και τώρα τη Ρεάλ. Στη σύνθεση των «μαρέγκων» το γκολ του αγώνα είναι στο λογαριασμό του Μαρσέλο, στην σύνθεση των Γάλλων διακρίθηκε ο Ikone και στη συνέχεια δύο φορές ο Meunier.

Η πρώτη νίκη ου Κόντε

Η Ρεάλ έχασε τον αγώνα της, ενώ η Τσέλσι κατάφερε να νικήσει τη Λίβερπουλ με σκορ 1:0. Η αποτελεσματική ενέργεια είναι του Cahill στο10ο λεπτό. Η ομάδα του Κόντε σε αυτό το παιχνίδι έδειξε καλή ταχύτητα και επιθυμία να κερδίσει. Είναι προφανές ότι ο Αντόνιο δεν έχει αποφασίσει ακόμη σχετικά με τη βασική σύνθεση, έτσι ώστε κάθε ένας από τους παίκτες προσπαθεί να αποδείξει την χρησιμότητά του στην ομάδα, και ο Cesc Fabregas για την υπερβολική επιθυμία του κερδίσει ακόμη και την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή του αγώνα.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν στη Ρεάλ ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά οι Ισπανοί στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν έδειξαν τίποτα εξαιρετικό, ενώ η Τσέλσι, όπως αποδείχθηκε, είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για την επερχόμενη σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,47 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *