The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Σελτικ στις 30/7/2016 στις 20:00

Barcelona-Celtic-30.07

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο, η ισπανική Μπαρτσελόνα θα συναντηθεί με τη Σέλτικ Σκωτίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν αμφιβάλλουν, ότι ο νικητής του επερχόμενου παιχνιδιού θα είναι η νυν πρωταθλήτρια Ισπανίας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, σε αντίθεση με την Σέλτικ, η οποία έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετούς επίσημους αγώνες, για την Μπάρτσα το παιχνίδι με τους Βρετανούς θα είναι το πρώτο στην τρέχουσα προετοιμαστική περίοδο.

Χωρίς πρακτική

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο, το επίπεδο των παικτών της οποίας είναι σαφώς υψηλότερο από εκείνο της Σέλτικ. Αλλά χωρίς την αγωνιστική πρακτική ακόμα και τα παγκόσμια αστέρια δεν μπορούν να δείξουν το μέγιστό τους, έτσι και στο επερχόμενο παιχνίδι οι Σκωτσέζοι έχουν την ευκαιρία να επιτύχουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, δεδομένου μάλιστα ότι ο αγώνας θα λάβει χώρα στην Ιρλανδία και το κλίμα της χώρας αυτής είναι γνωστό στους παίκτες της Σέλτικ.

Παίζοντας στα προκριματικά

Η Μπάρτσα μόλις τώρα αρχίζει την προετοιμασία για τη σεζόν, ενώ η Σέλτικ έχει ήδη περάσει το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, νικώντας στο σύνολο των δύο αγώνων τη Λίνκολν, και στον 3ο γύρο η ομάδα του Rogers έπαιξε τον πρώτον αγώνα στο Καζακστάν κόντρα στην Αστάνα με σκορ 1:1. Το δεύτερο παιχνίδι με την Αστάνα θα πραγματοποιηθεί σε μια εβδομάδα, οπότε ο Rogers στο ματς με την Μπαρτσελόνα δύσκολα να διακινδυνεύσει τους ηγέτες, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, αλλά ακόμη και οι παίκτες της μην κύριας σύνθεσης της Σέλτικ είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν ευπρεπώς τουλάχιστον ένα ημίχρονο τους Ισπανούς.

Πρόβλεψη

Οι ποδοσφαιριστές της Μπάρτσα είναι χωρίς αγωνιστική πρακτική, με χαμηλό τόνο του παιχνιδιού, ενώ η Σέλτικ πήρε μπρος, αλλά είναι αισθητά κατώτερη από τους Ισπανούς στην τάξη. Οι νικητές του αγώνα θα είναι σίγουρα οι Ισπανοί, αλλά η Σέλτικ είναι σε θέση να μην χάσει τον πρώτο ημίχρονο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σέλτικ με χάντικαπ +1 στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,43 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *