The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τσέλσι – Λίβερπουλ στις 29/7/2016 στις 13:00

Chelsea-Liverpool-28.07

Στα γήπεδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ την ερχόμενη Πέμπτη θα συναντηθούν δύο αγγλικές ομάδες, Τσέλσι και Λίβερπουλ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον, μόνο που η Τσέλσι έχει καινούργιο προπονητή τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει από τους “μπλε” κάτι παρόμοιο με την ιταλική εθνική ομάδα στο Euro 2016, δηλαδή μια ομάδα, που παίζει με το δεύτερο νούμερο, αλλά παράλληλα γρήγορη και πολύ επικίνδυνη.

Δύο φιλικοί αγώνες

Η Τσέλσι τον Ιούλιο έχει ήδη παίξει δύο φιλικούς αγώνες. Στην αρχή, στις 16 ήταν η αναμέτρηση με την Ραπίντ Βιέννης, όπου η ενδεκάδα του Κόντε έχασε με σκορ 0:2 και, στη συνέχεια οι «μπλε» με σκορ 3:0 νίκησαν μια άλλη αυστριακή ομάδα που ονομάζεται Βόλφσμπεργκερ. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Κόντε χρησιμοποίησε το 4-1-4-1 σύστημα, στο οποίο το ρόλο του ακριανού στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε ο Diego Costa, αλλά στο δεύτερο μισό τον αντικατέστησε ο Βέλγος Bachuay.

Μόνο νίκες

Ενώ ο Jürgen Klopp, ο οποίος πήρε τελικά την ευκαιρία να κάνει με τη Λίβερπουλ ολοκληρωμένη προπόνηση, μόνο κερδίζει στους φιλικούς αγώνες. Τον Ιούλιο οι “κόκκινοι” έπαιξαν τέσσερις φιλικούς αγώνες, όπου σημείωσαν τέσσερις νίκες, και δεν έχασαν ούτε ένα γκολ. Τα θύματα της Λίβερπουλ ήταν: Τρανμίρ Ρόβερς, Φλίτγουντ Τάουν, Γουίγκαν και Χάντερσφιλντ Τάουν.

Πρόβλεψη

Κρίνοντας από τα αποτελέσματα της προκανονικής περιοδείας, η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τη Τσέλσι. Επιπλέον, οι «πελεκάνοι» έχουν συνεργαστεί με τον Κλοπ σχεδόν όλη την περασμένη σεζόν, γνωρίζουν πολύ καλά τις απαιτήσεις του τεχνικού και τον καταλαβαίνουν απόλυτα. Τέτοια αντίληψη, όπως έχει η Λίβερπουλ, δεν υπάρχει προς το παρόν στη Τσέλσι, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λίβερπουλ δεν θα χάσει με απόδοση 1,55 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *