The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι στις 28/7/2016 στις 14:30

Dortmund-MC-28.07

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι στις 28/7/2016 στις 14:30.

Στο πλαίσιο του κινέζικου μέρος του Διεθνούς Κυπέλλου πρωταθλητών η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα παίξει κατά της Μάντσεστερ Σίτι. Οι Γερμανοί έχουν ήδη πραγματοποιήσει ένα παιχνίδι στην Κίνα, στο οποίο με πολύ αυτοπεποίθηση νίκησαν τους “κόκκινους διάβολους” της Μάντσεστερ, ενώ ντέρμπι της Μάντσεστερ, το οποίο έπρεπε να είχε γίνει το πρώτο παιχνίδι για την Μάντσεστερ Σίτι στην Κίνα, δεν έλαβε χώρα λόγω των δυνατών βροχών.

Μια άλλη νίκη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ όλο τον Ιούλιο ενεργά έκανε την προετοιμασία για την επερχόμενη σεζόν και έπαιξε φιλικούς αγώνες. Οι “σφίγγες” ήταν ισχυρότεροι των ομάδων Erkenschwick, Wuppertal, St. Pauli και έχασαν μόνο από την Μόναχο 1860. Ήδη στην Κίνα η ενδεκάδα του Thomas Tuchel έχει παίξει έναν αγώνα κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον οποίο κέρδισε με σκορ 4:1. Οι “διάβολοι” δεν έπαιξαν με την κύρια σύνθεση, και οι Γερμανοί οπτικά εύκολα αντιμετώπισαν τους πολίτες της Μάντσεστερ, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ.

Με τη σειρά της η περίοδος της προετοιμασίας για την ομάδα του Guardiola έχει τροποποιηθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών στην Κίνα και επίμονων βροχοπτώσεων, οι οποίες οδήγησαν το γήπεδο ποδοσφαίρου του Πεκίνου σε άθλια κατάσταση. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει να παίξει τους φιλικούς εδώ και μια εβδομάδα, και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας αυτής έλαβε χώρα στις 20 Ιουλίου εναντίον Μπάγερν Μονάχου, το οποίο οι «πολίτες» έχουν χάσει με σκορ 0:1.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον μέλλον αντίπαλό της. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν σχεδόν ίδιες αποδώσεις στη γραμμή της Μπορούσιας και της Μάντσεστερ Σίτι, παρότι στη γερμανική πλευρά, εκτός από την καλή φυσική κατάσταση, είναι και παλιός προπονητής, τις απαιτήσεις του οποίου κατανοούν απολύτως όλοι οι παίκτες στην ομάδα, ενώ οι Βρετανοί ενδέχεται να έχουν προβλήματα επικοινωνίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπορούσια δεν θα χάσει με απόδοση 1,44 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *