The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Άγιαξ – ΠΑΟΚ στις 26/7/2016 στις 21:45

Ajax-PAOK-26.07

Τουρνουά: Champions League

Η μεγάλη Άγιαξ της Άμστερνταμ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα συναντηθεί με την ελληνική ΠΑΟΚ, το πρώτο παιχνίδι αυτής της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στο «Άμστερνταμ Αρένα».

Ενεργή προετοιμασία

Τον Ιούνιο του 2016 η Άγιαξ άλλαξε τον κύριο προπονητή, τη θέση του Frank de Boer, ο οποίος παραιτήθηκε, πήρε ο Πέτρος Bosz, τεχνικός για τον οποίο ελάχιστα είναι γνωστά στους ευρύτερους κύκλους. Στο πλαίσιο αυτό, το πώς θα εμφανιστεί η Άγιαξ στους αγώνες εναντίον των Ελλήνων, υπάρχουν πολλά ερωτήματα, ακόμη και αν οι Ολλανδοί θα είναι σε θέση να περάσουν το ελληνικό εμπόδιο, στην προοπτική της πρόκρισης των «ερυθρόλευκων» στη φάση των ομίλων του Champions League μπορεί να πιστέψει κανείς με μεγάλη δυσκολία. Πριν από την έναρξη στο ευρωπαϊκό διαγωνισμό η Άγιαξ έπαιξε μερικά φιλικά ματς, νικώντας τη Μπεζιέ 2:0, παίζοντας ισοπαλία με την Μασσαλία και AFC με το ίδιο σκορ 2:2, και χάνοντας από την Ανίφ 3:4.

Η Ελληνική ΠΑΟΚ πριν από την επερχόμενη σεζόν δεν έχει απώλειες, αντίθετα δυνάμωσε με τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένης της ουκρανικής Λιγκ Paris Match. Στην ελληνική ομάδα ήρθαν δύο παίκτες από τη Ντνίπρ: ο Λέων Μάτος και ο Ευγένιος Σάχοβ. Η σύνθεση της ΠΑΟΚ και χωρίς αυτούς ήταν αρκετά καλή και ανταγωνιστική, ακόμη και στο επίπεδο των προκριματικών του Champions League. Την περασμένη σεζόν οι “δικέφαλοι αετοί” έχουν συμμετάσχει στο Europa League, όπου κατάφεραν να φτάσουν στη φάση των ομίλων, αλλά να ανέβουν πάνω από την τρίτη θέση στον όμιλο δε μπόρεσαν, χάνοντας από την Κρασνοντάρ και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πρόβλεψη

Η Άγιαξ σε σύνθεση, φυσικά, είναι πιο δυνατή από την ΠΑΟΚ, αλλά οι αναταραχές με τον προπονητή δεν οδεύουν τους Ολλανδούς σε τίποτα καλό. Οι Έλληνες έχουν καλή επιλογή των παικτών, ικανών να αγωνιστούν με την Άγιαξ στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΑΟΚ με χάντικαπ + 1,5 με απόδοση 1,40 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *