The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φλαμένγκο – Αμέρικα Μινέιρο στις 26/7/2016 στις 02:00 π.μ.

Flamengo-America-26.07

Τουρνουά: Κύπελλο Βραζιλίας

Η 16η αγωνιστική Βραζιλίας θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα μεταξύ της Φλαμένγκο και του μεγαλύτερου ατυχούντα αυτής της σεζόν της Αμέρικα Μινέιρο. Όσο τετριμμένα και να ακούγεται, σας προτείνω να στοιχηματίσετε στη σαρωτική νίκη των γηπεδούχων.

Μετά από 15 γύρους η Φλαμένγκο βρίσκεται στην 6η θέση στην κατάταξη, απέχοντας από την 3η θέση μόνο 3 μονάδες. Η ομάδα αν και εξακολουθεί να διατηρεί πιθανότητες να ανταγωνιστεί για τη θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά δεν παρατηρείται η σταθερότητα παιχνιδιού της Φλαμένγκο. Η ομάδα συνεχώς αλλάζει νικηφόρο σερί με ήττες. Έτσι, αυτή τη στιγμή στο λογαριασμό της ομάδα είναι 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Εντός έδρας η ομάδα παίζει περίπου όπως και εκτός έδρας, δηλαδή, ο παράγοντας της έδρας για τη Φλαμένγκο δεν έχει σημασία. Αλλά στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Φλαμένγκο παρατηρείται κάποια πρόοδος. Κατ’ αρχάς, η Φλαμένγκο μπόρεσε εντός έδρας της να παίξει τους δύο αγώνες στη σειρά στο μηδέν, κάτι που δεν το κατάφερνε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, σε δύο ακραία εκτός έδρας παιχνίδια νικήθηκαν Ιντερνασιονάλ (1:0) και καθόλου αδύναμη Ατλέτικο Μινέιρο (2:0). Όσον αφορά τη γραμμή της επίθεσης, εδώ είναι όλα καλά. Σε όλα 8 εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα πάντα σκόραρε γκολ.

Η Αμέρικα Μινέιρο μετά από το διάλειμμα πέντε χρόνων ήταν σε θέση να επιστρέψει στην Σέριε A, αλλά προφανώς όχι για πολύ, επειδή μετά από 15 αγωνιστικές η ομάδα έχει μόλις 8 πόντους και ως εκ τούτου την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από το πλησιέστερο αντίπαλο η ομάδα απέχει ήδη 7 μονάδες. Την ίδια στιγμή, στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή η Αμέρικα πάνω από 6 γύρους δεν μπορεί να πάρει τουλάχιστον κάποιους βαθμούς, έχοντας χάσει στους δύο τελευταίους αγώνες με μεγάλο σκορ: Σάο Πάολο (3:0), Σάντα Κρουζ (0:3).

Εκτός έδρας αυτή τη σεζόν μετά από 7 αγώνες η Αμέρικα κατάφερε να πάρει μόνο 1 βαθμό, παίζοντας στην αρχή της σεζόν ισοπαλία με Κρουζέιρο (1:1). Η διαφορά τερμάτων εκτός έδρας 4:16, δηλαδή, κατά μέσο όρο ανά αγώνα η Αμέρικα χάνει στο δικό της δίχτυ 2,3 γκολ. Εδώ τα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας: Σάο Πάολο (3:0), Ατλέτικο Παραναένσε (1:0), Παλμέιρας (2:0), Μποταφόγκο (3:1), Ιντερνασιονάλ (3:1), Κρουζέιρο (1:1) Σαπεκοένσε (3:1). Όπως μπορείτε να δείτε η ομάδα χάνει με συνέπεια σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Όσον αφορά τις προσωπικές συναντήσεις, αυτή τη σεζόν οι ομάδες έχουν ήδη παίξει έναν αγώνα στο πρωτάθλημα των πολιτειών (Πριμέιρα Λιγκ). Σ’ αυτή τη συνάντηση η Φλαμένγκο εντός έδρας της κέρδισε με ελάχιστο σκορ 1:0. Αλλά, όπως σημειώνεται από πολλούς ειδικούς, σ’ αυτά τα τουρνουά οι ηγέτες συχνά δεν παίζουν με πλήρη δύναμη, προκειμένου για την έναρξη της σεζόν να είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Η πρόβλεψή μου: πειστική νίκη των γηπεδούχων. Φαίνεται ότι η Αμέρικα έχει συμφιλιωθεί με την ιδιότητά της ως αουτσάιντερ και σταματήσει να παίζει, αν και δεν τελείωσε τον πρώτο γύρο. Η Φλαμένγκο, αντίθετα, έρχεται σταδιακά σε καλή κατάσταση, η ομάδα άρχισε να παίζει πιο σταθερά. Και μετά από την τελευταία καταστροφική σεζόν μπορεί φέτος να πιαστεί απ’ τη συμμετοχή στο Κόπα Λιμπερταδόρες.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *