The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπορούσια Ντόρτμουντ στις 22/7/2016 στις 15:00

Τουρνουά: Κύπελλο Πρωταθλητριών

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε στην κινεζική περιοδεία, στην οποία οι “κόκκινοι διάβολοι” θα παίξουν δύο αγώνες: στη Σαγκάη με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, και στο Πεκίνο με την Μάντσεστερ Σίτι. H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ πλησιάζουν τη σεζόν λίγο διαφορετικά, οι Βρετανοί έκαναν άλλη μια τεράστια αγορά σύμφωνα με τις επιθυμίες του νέου προπονητή, ενώ οι Γερμανοί έχουν ήδη χάσει αρκετούς αρχηγούς, συμπεριλαμβανομένου του Mkhitaryan, αλλά ταυτόχρονα απόκτησαν ταλαντούχους παίκτες, τα μελλοντικά αστέρια.

Στην Κίνα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα παίξει μια σειρά παικτών-αστεριών, συμπεριλαμβανομένου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οπότε οι «διάβολοι» δε θα εμφανιστούν στους οπαδούς της Σαγκάης σε όλη τους τη δύναμη. Ο Μουρίνιο σίγουρα θα ήθελε από τον πρώτο αγώνα να αρέσει στους οπαδούς, αλλά και να αισθανθεί σιγουριά για τον εαυτό του μετά από μια αποτυχημένη σεζόν στην Τσέλσι.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεκινά τη νέα σεζόν με απώλειες: έχουν πουλήσει τον Hummels και Mkhitaryan, τους δύο αρχηγούς. Από τη μία πλευρά, φυσικά, έχουν βγάλει πολλά λεφτά, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να αντικατασταθεί μια τέτοια απώλεια από την αρχή εκατό τοις εκατό. Παρ’ όλα αυτά, στο επερχόμενο παιχνίδι η γερμανική ομάδα έχει πολλές ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα, επειδή η σύνθεση των «σφιγγών» γενικώς δεν έχει αναμορφωθεί πολύ, και ο προπονητής έμεινε παλιός.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεκινήσει να νικάει από τους πρώτους αγώνες, οι παίκτες έχουν κουραστεί από τη μόνιμη κριτική και ελπίζουν πολύ στην ιδιοφυΐα του Μουρίνιο, ο οποίος θα τους βοηθήσει να πετύχουν, αλλά όλα αυτά δε γίνονται αμέσως, για την επιτυχία χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Από την άποψη της ομαδικής εργασίας η Μπορούσια Ντόρτμουντ προς το παρόν φαίνεται καλύτερη από τους Βρετανούς, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπορούσια δε θα χάσει με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *