The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ατλέτικο Παραναένσε – Σαπεκοένσε στις 22/7/2016 στις 03:00

Τουρνουά: Κύπελλο Βραζιλίας

Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου της Βραζιλίας θα συναντηθούν δύο ομάδες του ελίτ πρωταθλήματος της χώρας η Ατλέτικο Παραναένσε και η Σαπεκοένσε. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην πόλη Κουριτίμπα, και σε αυτό το παιχνίδι η Ατλέτικο Παραναένσε υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι υποψήφιοι ανταγωνιστές κατά την τρέχουσα περίοδο έχουν ήδη συναντηθεί, αυτό συνέβη στις 23 Ιουνίου στο γήπεδο της Σαπεκοένσε, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 0:0.

Με το όνειρο για το Κόπα Λιμπερταδόρες

Μετά από 15 αγώνες στην Serie A της φετινής σεζόν η Ατλέτικο Παραναένσε κατάφερε να πάρει 24 βαθμούς, που αντιστοιχούν στην πέμπτη θέση στην κατάταξη, οχτώ μονάδες διαφορά με την πρώτη Παλμέιρας. Όσο για το Κύπελλο της Βραζιλίας, η Ατλέτικο Παραναένσε έπαιξε δύο γύρους: έχει αποκλείσει από το τουρνουά την Μπραζίλ ντε Πελότας και Dom Bosco Cuiaba.

Σεμνά επιτεύγματα

Η Σαπεκοένσε έχει πιο σεμνά επιτεύγματα στη σεζόν 2016 σε σχέση με την Ατλέτικο Παραναένσε. Στην Serie A μετά από 15 αγωνιστικές έχει 19 πόντους και την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός έδρας η ενδεκάδα του Γκούτο Φερέιρα έπαιξε επτά συναντήσεις, όπου κατάφερε να σημειώσει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, διαφορά τερμάτων 11-17.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο παιχνίδι είναι πρώτο για τους αντιπάλους σε αυτή την αντιπαράθεση, που σημαίνει ότι οι ομάδες θα μελετούν προσεκτικά η μία την άλλη, θα παίξουν χωρίς περιττούς κινδύνους. Ο επαναληπτικός αγώνα θα πραγματοποιηθεί μόλις έξι ημέρες μετά στο γήπεδο της Σαπεκοένσε. Στην τρέχουσα σεζόν οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί ήδη και έπαιξαν «πάτο», μάλλον ο επερχόμενος αγώνα δε θα αποτελέσει εξαίρεση για να φέρει πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *